Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items

Zaterdag 18 september:
LOS-5 in Arenberg Park (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 23 september:
HOS-5 in Banneuxwijk.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Woensdag 29 september:
Nazomerloop in Hofstade.

Na het wegvallen van de lenteloop omwille van Corona organiseren we ter vervanging deze wedstrijd. Chris A. is baanlegger van dienst. Opgelet voor de zeer specifieke timing.

Zondag 3 oktober:
Belgisch Kampioenschap aflossing.

Op de Weyervlakte hebben Sooi en Karl zich kunnen uitleven om een wedstrijd uit te tekenen waar zowel de technische als fysieke capaciteiten van de deelnemers zal getest worden.

Donderdag 7 oktober:
HOS-6 in Kuringen.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Zaterdag 9 oktober:
LOS-5 in Salco (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Dinsdag 12 oktober:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zaterdag 23 oktober:
LOS-6 in De Hemptinne (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 28 oktober:
HOS-7 in Runkst.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

05/11/2006 door Walter Van Krunckelsven
05-11-2006 Wedstrijd ingericht door de Omega jeugd

Met de wedstrijd in Gerhagen heeft de Omega jeugd ook dit jaar weer eens getoond dat ze tot meer in staat zijn dan prachtige resultaten neerzetten.<br /><br />Ook als het gaat om de handen uit de mouwen te steken om de <u>volledige</u> organisatie van een wedstrijd op zich te nemen blijkt dat ze meer dan hun mannetje (of vrouwtje?) kunnen staan.

Van de baanlegging, het prebaliseren, het zetten van de posten, de bewegwijzering, de controle op de parking, het secretariaat, de start, de kinder-O, de toog, het opruimen van de kantine tot zelfs het terug ophalen van de posten, al deze taken werden door onze jeugdleden uitgevoerd. En als ik de commentaren in de kantine (bij een fris getapt pintje met een kraag van 1,7 cm) aanhoorde was er niets dan lof.<br /><br /><strong>Proficiat aan alle medewerkers.</strong> Jullie hebben getoond dat Omega op jullie kan rekenen en dat er in de toekomst voldoende krachten klaar staan om, mocht het nodig zijn, de huidige ploeg aan te vullen. Ik zou graag al jullie namen hier zetten maar uit schrik van iemand te vergeten doe ik het maar niet. Enkel voor de baanleggers wil ik een uitzondering maken; Niel en Jokke, jullie hebben prachtig werk afgeleverd want ondanks alle bramen was het voor mij toch mogelijk om een route te kiezen waarbij ik hiervan minimaal last had. <br /><br />Qua deelname konden we meer dan 200 lopers noteren en dit ondanks de stevige concurrentie van de driedaagse van het Zoni�nwoud. Ook op de kinder-O was de opkomst meer dan bevredigend met 20 kindjes.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives