Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items

Zaterdag 18 september:
LOS-5 in Arenberg Park (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 23 september:
HOS-5 in Banneuxwijk.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Woensdag 29 september:
Nazomerloop in Hofstade.

Na het wegvallen van de lenteloop omwille van Corona organiseren we ter vervanging deze wedstrijd. Chris A. is baanlegger van dienst. Opgelet voor de zeer specifieke timing.

Zondag 3 oktober:
Belgisch Kampioenschap aflossing.

Op de Weyervlakte hebben Sooi en Karl zich kunnen uitleven om een wedstrijd uit te tekenen waar zowel de technische als fysieke capaciteiten van de deelnemers zal getest worden.

Donderdag 7 oktober:
HOS-6 in Kuringen.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Zaterdag 9 oktober:
LOS-5 in Salco (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Dinsdag 12 oktober:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zaterdag 23 oktober:
LOS-6 in De Hemptinne (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 28 oktober:
HOS-7 in Runkst.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

26/08/2015 door Walter Van Krunckelsven
Paraplu gevonden
Tijdens de 3 daagse van de Kempen werd in de Omega tent een groene paraplu teruggevonden met een opdruk Toyota. De eigenaar kan contact opnemen met Albert Callens om dit kleinood terug in ontvangst te nemen.


26/08/2015 door Jan Delobel
Fotos Hertberg 2015-08-23
http://foto.olomega.be/#!album-19
Lees meer ...

19/08/2015 door Walter Van Krunckelsven
3 daagse van de Kempen
Er waren weer heel wat Omegasken aanwezig op de driedaagse van de Kempen; ook onze huisfotograaf was aanwezig en heeft weer heel wat kiekjes gemaakt. Wil je ze zien klik dan hier voor
   dag 1
   dag 2
   dag 3


16/08/2015 door Walter Van Krunckelsven
20150913: BK lang
Het Belgisch Kampioenschap lange afstand gaat dit jaar door op de kaart Hechtelse Duinen en wel op zondag 13 september.<br /><br />Wedstrijd telt mee voor jullie individueel regelmatigheidscriterium maar ook voor de Massawisselbeker.<br /><br />Inschrijven via onze website ten laatste op zondag 30 augustus (datums in uitnodiging en op VVO website zijn incorrect).


15/08/2015 door Walter Van Krunckelsven
jammer, jammer, JAMMER, ...
Zoals jullie reeds konden lezen kan de Gelukzalige Orienteur dit jaar niet doorgaan.<br /><br />De voorzitter en de leden van de Raad van Bestuur willen langs deze weg toch nog eens hun dank uitdrukken naar Karl en Sooi voor de geleverde inspanning. Hopelijk gaat dit niet verloren en kunnen ze hier volgend jaar op verder bomen voor een nog spectaculairdere Gelukzalige.


14/08/2015 door Jan Delobel
Fotos Vosselaar - Konijnenberg
Fotoalbum


12/08/2015 door Karl Keuppens
Helaas, indiep spijtig, droefnis alom.....geen gelukzalige 2015
Beste clubgenoten,<br /><br />Met gemengde gevoelens van droefheid, frustratie en ontgoocheling, melden we jullie de annulatie van de "Gelukzalige orienteur 2015". Ondanks alle inspanningen en bemiddelende pogingen hebben we toch een definitieve "nee" gekregen op onze vergunningsvraag om te ori�«nteren op ons gedroomde terrein. Wegens het lang uitblijven van het definitieve antwoord en omdat we al onze creatieve pijlen gericht hadden op dit terrein vinden we het niet haalbaar om alles eventjes te projecteren op een ander terrein dat waarschijnlijk veel minder mogelijkheden heeft. De organisatoren streven steeds naar een compromisloos scenario en daarom deze beslissing.<br />Sorry dappere Omegasken, die zich reeds ingeschreven hadden, je zal een jaartje moeten wachten om die vermaarde titel in de wacht te slepen. We schuiven een jaartje op en laten zoals bij goede wijn onze spitsvondige en listige creatieve spinsels verder rijpen. We wachten op de opmaak van de nieuwe ori�«ntatiekalender voor 2016 en plannen dan een nieuwe datum.<br />Langs deze weg willen we toch Roger Aerts speciaal danken voor zijn geduld en tijd om te pogen onze gemiste vergunning in orde te krijgen.<br /><br />Sooi & Karl <br />


08/08/2015 door Walter Van Krunckelsven
20150823: wedstrijd in Hertberg
Voor deze wedstrijd staat de Omegajeugd in om de diverse taken uit te voeren (uiteraard onder supervisie van een volwassene) en dit om eens iets terug te doen naar Omega voor de steun tijdens de andere 364 dagen van het jaar.<br /><br />We hebben reeds een aantal jongeren die zich opgegeven hebben maar zoeken er toch nog een 25-tal en dit voor alle taken welke moeten uitgevoerd worden: voorlopen, secretariaat, secretariaat kinder-O, lintjes hangen en ophalen, uitzetten en terug ophalen van de kinder-O, start, kantine, posten ophalen, ...<br /><br />Kandidaten kunnen hun naam doorgeven aan Miek Fabre.


06/08/2015 door Karl Keuppens
Scottish 6 days en WOC 2015
Niet enkel de wereldtoppers zullen morgen als echte Highlanders de zwaarden kruisen op het Schotse hoogland maar ook de gewone stervelingen, waaronder een aantal dappere Omegasken gaan morgen en overmorgen de strijd aan op en zeker met "Glen Afric".
Lees meer ...

31/07/2015 door Walter Van Krunckelsven
20150905 en 06: Antwerp Sprint Orienteering Meeting
Eindelijk mag ik jullie nog eens welkom heten in de stad die me zeer nauw aan het hart ligt namelijk Antwerpen. In het weekend van 5 en 6 september organiseert TROL de Antwerp Sprint Orienteering Meeting (ASOM). ASOM is een deeltje van het Europees circuit van stadsorientaties waar ook grootsteden zoals Londen, Porto, Barcelona, Sevilla, ... deel van uitmaken.<br /><br />Voor ...
Lees meer ...

29/07/2015 door Walter Van Krunckelsven
20150829 en 30: BK interclub en BK midden
Het laatste weekend van augustus worden er 2 nationale wedstrijden gehouden in de Oostkantons waarvoor op voorhand moet ingeschreven worden wil je deelnemen in je eigen categorie. <br /><br />Zaterdag 29 augustus is er het BK interclub in Wolfsbuch terwijl op zondag 30 augustus er gestreden wordt voor de Belgische titels op de middenafstand en dit in St. Vith. Voor deze laatste wedstrijd is alle info <a href="http://ardoc.be/index.php/einladung">hier</a> terug te vinden.<br /><br />Zoals gebruikelijk tellen deze wedstrijden mee voor je persoonlijk regelmatigheidscriterium alsook voor de Massawisselbeker.<br /><br />Inschrijven doe je zoals steeds via onze website maar wel ten laatste op zondag 16 augustus.


19/07/2015 door Walter Van Krunckelsven
Het is eindelijk weer zo ver ...
<img src="http://www.olomega.be/news/2015 gelukzalige trofee.jpg" alt="" style="border: none;" />
Lees meer ...

09/07/2015 door Walter Van Krunckelsven
JWOC: finale long
Vandaag was de finale van de lange afstand (10,7 km en 385 hoogtemeters) en ei zo na behaalde Evert zijn 3e A-finale op rij maar een 57e plaats op 157 deelnemers was net iets boven de grens.<br /><br />Na een desastreus 2e been (113e plaats na het 2e been!!!) herpakte hij zich en klom geleidelijk aan terug naar boven in de rangschikking ondanks nog enkele kleinere foutjes die hem telkens wat plaatsen kostten. <br /><br />De liefhebbers onder ons kunnen hier zijn <a href="http://www.tulospalvelu.fi/gps/20150709M20/">wegkeuze</a> bekijken. Voor hen die niet zo vertrouwd zijn met dit programma hieronder wat tips.
Lees meer ...

07/07/2015 door Walter Van Krunckelsven
JWOC: finale middle
Evert eindigde in de A-finale van de middenafstand op een 42e plaats. We zullen op zijn terugkeer moeten wachten om zijn verhaal te horen maar de liefhebbers verwijs ik toch graag even door naar de volgende link waar je een blik kan werpen op <a href="http://porsgrunnol.no/jwoc_common/daybyday/JWOC/Maps/JWOC_2015_Middle_Final_M20_A.jpg">de kaart</a> van deze wedstrijd. Toch niet iets wat wij gewoon zijn dacht ik.<br /><br />Morgen is het rustdag en donderdag kan Evert er dan terug tegenaan voor de lange afstand. Benieuwd wat ze hier voorgeschoteld zullen krijgen.


07/07/2015 door Walter Van Krunckelsven
20150705: Transforestiere
Hierbij wat beelden van Omega-atleten op het podium van de Transforestiere.
Lees meer ...

06/07/2015 door Walter Van Krunckelsven
JWOC middle kwalificatie: opdracht volbracht
Met een 17e plaats in zijn reeks is Evert er in geslaagd om zich te plaatsen voor de A-finale. Deze race wordt morgen gelopen en iedereen heeft de mogelijkheid om dit via het internet live mee te volgen.<br /><br />Duimen dus voor Evert dat hij zijn resultaat van gisteren verbetert.


05/07/2015 door Walter Van Krunckelsven
JWOC sprint
Vandaag was er de sprintwedstrijd op de JWOC in Noorwegen en Evert heeft met zijn 36e plaats op 154 deelnemers ruim aan de verwachtingen voldaan. We weten allen dat Evert geen sprinter is van het type Yannick of Tristan maar eerder een flyer op de langere afstanden en dit resultaat doet ons dus het beste verhopen voor de volgende dagen.<br /><br />Morgen is er de kwalificatie op de middenafstand en wil je dit live bekijken stem dan een keertje af op <a href="http://www.jwoc2015.org/">deze link.</a> waar je live beelden van deze wedstrijd kan bekijken.


01/07/2015 door Walter Van Krunckelsven
Gevonden voorwerpen
Tijdens de laatste evenementen zijn er enkele voorwerpen teruggevonden die normaliter van Omegaleden moeten zijn. De eigenaar kan contact opnemen met Albert Callens om deze zaken terug te krijgen.<br /><br />Nationale4: pakketje met zwarte short en zwarte (zwem)broek.<br /><br />Pannenkoekenavond: 1houder en 2 duimkompassen


28/06/2015 door Walter Van Krunckelsven
20150626: foto's pannenkoekenavond
Dat het leuk was op de pannenkoekenavond bewijzen de bijgevoegde foto's. Wil je ze zien, klik dan hier.


27/06/2015 door Walter Van Krunckelsven
20150626: pannenkoekenavond
Uit naam van onze voorzitter moet ik iedereen bedanken voor de gezellige avond. <br /><br />De medewerkers voor de geleverde hulp, de deelnemers voor hun sportieve strijd en de mee-eters voor hun aanwezigheid en zoals gewoonlijk hadden de afwezigen weer eens ongelijk.


<< vorige ... 2 ... 4 ... 6 ... 8 ... 10 ... 12 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 36 ... 38 ... 40 ... 42 ... 44 ... 46 ... 48 ... 50 ... 52 ... 54 ... 56 ... 58 ... 60 ... 62 ... 64 ... 66 ... 68 ... 70 ... 72 ... 74 ... 76 ... 78 ... 80 ... 82 ... 84 ... 86 ... 88 ... 90 ... 92 ... 94 ... 96 volgende >>

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives