Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items

Dinsdag 1 juni:
Bestuursvergadering.

Via video-conference.

Donderdag 3 juni:
HOS-3 in Campus Diepenbeek (Hasselt).

Geannuleerd omwille van Corona.

Zaterdag 5 juni:
LOS-5 in Heuvelhof (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 17 juni:
HOS-4 in Katharinawijk (Hasselt).

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Zaterdag 19 juni:
Algemene vergadering.

Gaat door in zaal Scafnis in Schaffen.

Donderdag 1 juli:
HOS-5 in Kermt.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Zaterdag 24 juli:
Regionale in Gerhagen.

Onze jaarlijkse wedstrijd aan het Bosmuseum.

Dinsdag 3 augustus:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Donderdag 2 september:
HOS-6 in Hekkelgaarden.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Zondag 5 september:
Regionale in Hoeverdijk.

18/09/2007 door Jan Delobel
Resultaten BK Aflossing - Weyervlakte - 23/09/2007
-
Lees meer ...

16/09/2007 door Walter Van Krunckelsven
16-09-2007: Omega jeugd doet het weer
De Omega jeugd beheerste weer eens het Vlaams Kampioenschap Midden afstand met niet minder dan 4 zeges op 5 wedstrijden. Tel daarbij nog 3 tweede plaatsen en 2 derde plaatsen en je moet toegeven dat het podium weer goed gevuld werd met de Omegakleuren (alhoewel ik moet opmerken dat enkelen vergeten waren om hun Omega T-shirt, looppak of fleece aan te doen).<br /><br />Ook onze senioren deden met 4 maal goud, 1 maal zilver en 2 keer brons hun duit in het zakje.
Lees meer ...

11/09/2007 door Walter Van Krunckelsven
09-09-2007 eerste Belgische titel voor Ems
Zondag 9 september had het Belgisch Kampioenschap lange afstand plaats in Brasschaat. Zoals steeds was onze club weer zeer talrijk aanwezig en zoals we ondertussen ook al gewoon zijn geraakt namen we een ganse resem medailles mee naar huis.<br /><br />Voor Ems was dit een eerste titel (hopelijk het begin van een hele reeks), de anderen hadden al wat meer ervaring in het beklimmen van het podium maar hun resultaten zijn daarom niet minder verdiend.
Lees meer ...

08/09/2007 door Karl Keuppens
15de editie Turnhoutse Variathlon
Best clubgenoten,<br /><br />Op zaterdag 29 september 2007 wordt op het militair domein van Tielen reeds voor de 15de maal de Turnhoutse Variathlon georganiseerd. Voor de meeste OMEGA-leden is deze unieke ploegen-avonturensportwedstrijd geen onbekende. Ploegen van 3 sporters strijden om de wisseltrofee (creatie SJ), om eeuwige roem of om gewoon de eindmeet te halen....<br />Als je wenst deel te nemen wordt het stilletjes tijd om tot de actie over te gaan. Zoek nog twee mannen of twee vrouwen of �#65533;n man en �#65533;n vrouw om je team te vervolledigen. Surf naar www.variathlon.be en schrijf je via deze site in. Op deze website van de VZW Buiten-Gewoon-Sporten kan je ook alle nodige details terug vinden.<br /><br />Zie je een deelname om welke reden dan ook niet zitten maar wens je wel te proeven van die heerlijke Variathlon-sfeer, meld je dan aan als medewerker.
Lees meer ...

06/09/2007 door Walter Van Krunckelsven
VVO Allerheiligenstage
Reeds 10 personen ingeschreven voor de Allerheiligenstage. 8 hiervan zijn Omega jongeren. <br /><br /> <span style="color: red">Waar blijven de andere Omega jongeren???</span> <br /><br />Inschrijven doe je via Sonia Goossens van VVO.


06/09/2007 door Karl Keuppens
Eindelijk.....ze zijn er
Beste clubgenoten,<br /><br />Wie zondag aanwezig was tijdens de VVO-aflossing heeft de primeur niet gemist. De nieuwe OMEGA-looppakjes zijn eindelijk vanuit het verre Noorwegen toch in Vlaanderen geraakt. Tijdens de aflossing werden de pakjes door twee lieftallige gestroomlijnde modellen gepresenteerd. Ook al was de catwalk niet altijd even goed beloopbaar, de hightech pakjes voelen goed aan.<br /><br />Tijdens het BK long distance te Brasschaat (9.09.07) en tijdens het VK middle distance te Ravels (16.09.07) krijgen alle OMEGA-leden de kans om een pakje (bovenstuk en broek) te passen en in te tekenen voor dit nieuwe model. Op dit moment hebben we enkel nog maar van iedere maat �#65533;n exemplaar binnen. We later er geen gras over groeien en wensen zo spoedig mogelijk de grote bestelling te plaatsen.
Lees meer ...

06/09/2007 door Walter Van Krunckelsven
Bericht voor seniors en laatstejaars junioren
Op zondag 9 september om 14 uur na het BK lang houdt VVO een speciale vergadering tussen Roger Vanaken (trainer VVO seniors) en alle atleten die ge�nteresseerd zijn om in 2008 deel uit te maken van de VVO seniorploeg (dus ook diegenen die nu laatstejaar junior zijn).<br /><br />Bedoeling van deze bijeenkomst is dat:<br />a) Roger zijn plannen voor 2008 uit de doeken doet (planning, welke wedstrijden zijn belangrijk, welke stages worden gepland, ...)<br />b) er idee�n worden uitgewisseld rond selectiewedstrijden, selectiecriteria, ... zodat de VVO delegatie in de ABSO/BVOS Ploegencommissie een standpunt kan gaan verdedigen dat in lijn is met de verwachtigen van de meerderheid der atleten.<br /><br />Als je niet aanwezig kan zijn maar je wenst toch op de hoogte gehouden te worden van de werking van de VVO-seniorploeg, geef dan je naam en Emailadres door aan Roger.<br /><br />Belangrijk: deelnemen aan deze vergadering geeft geen enkele verplichting naar de toekomst. Het is niet omdat je deel wenst uit te maken van deze kern dat je ook aan alle activiteiten moet deelnemen (verplichtingen voor werk en/of school hebben immers nog altijd voorrang). Anderzijds wordt er natuurlijk ook een zeker engagement van je verwacht zodat er gewerkt wordt met een gemotiveerde groep om een aantal doelstellingen te realiseren.


04/09/2007 door Jan Delobel
VVO-aflossing: foto's
<img style="border: none;" alt="Evert vliegt" align="left" hspace="3" vspace="3" src="http://www.olomega.be/news/data/upimages/Evert_vliegt_small.JPG" /> <br /><br />Met een volledig familie-podium (met de familie Leeuws op kop), en een 2de plaats in de open aflossing met 3 jeugdigen was de aflossing een succes!<br /><br /><br />Evert stond flink zijn mannetje op de 2de omloop en zorgde er samen met broer Wouter en mama Leen voor een ruime voorsprong en een verdiende overwinning.<br /><br /><br />Onze voorzitter Roger Aerts nam enkele foto's.
Lees meer ...

28/08/2007 door Koen Bosmans
Resultaten Maasvallei 2007/08/26
<a href="http://www.olomega.be/resultaten/20070826/Team-O-5_2007.htm">Resultaten Team-O-5</a><br /><br /><a href="http://www.olomega.be/resultaten/20070826/Split_20070826.htm">Splits daginschrijving</a>
Lees meer ...

28/08/2007 door Walter Van Krunckelsven
Wisselbeker Rik Thys
Naast onze eigenste Rik Thys hebben de militairen ook een "Wisselbeker Rik Thys". Dit is een aflossingswedstrijd voor ploegen van 3 personen (waarvan minstens 1 ouder dan 40 jaar) die elk 6 � 6.5 km moeten afleggen.<br /><br />Deze wedstrijd gaat dit jaar door op woensdag 12 september op de Zwarte Bergen in Luyckgestel. Normaal kost de inschrijving per ploeg 9 euro maar de organisatoren (Patrick W.) hebben beslist dat de Omegaploegen gratis mogen deelnemen. <br /><br />Dus iedereen die nog eens gratis wil lopen neemt een dagje verlof en schrijft zich vliegensvlug in via onze website. Wij zorgen er dan wel voor dat de ploegen optimaal worden samengesteld en tijdig worden ingeschreven.


28/08/2007 door Walter Van Krunckelsven
Laatste kans
Diegenen die ge�nteresseerd zijn om de cursus <b>Initiator Ori�ntatielopen</b> te volgen krijgen nog een allerlaatste kans om zich alsnog in te schrijven. Meer info kan je bekomen bij Mireille.<br /><br />Van uit BLOSO is net bericht toegekomen dat, gezien het beperkt aantal lesvolgers dat zich nu heeft ingeschreven, deze cursus de eerstvolgende jaren niet meer zal gegeven worden.


26/08/2007 door Walter Van Krunckelsven
Team-O-Five: suspens tot aan de finishlijn
Vandaag werd in de buurt van Maasmechelen gestreden voor de Team-O-Five trofee. Een tiental ploegen had zich ingeschreven voor deze extravagante wedstrijd waarbij de organisatoren telkenmale de deelnemers weer verrassen met speciale opdrachten. <br /><br />Daarnaast ook nog een regionalleke met een honderdtal deelnemers die, onder een stralend zonnetje, kwamen genieten van een fysieke en technisch hoogstaande wedstrijd. <br /><br />Proficiat aan het trio Karl, Sooi en Bart geassisteerd door Koen (het PC wonder).
Lees meer ...

24/08/2007 door Karl Keuppens
Nog 2 extra ploegen voor team-O-5
Op de valreep hebben zich nog een tiental kandidaten gemeld om deel te nemen aan de team-O-5.<br /><br />Hier de ploegsamenstelling:<br /><br />Ploeg: last minute 1:<br />Bart Delobel (Omega)<br />Gunther Deferm (HamOK)<br />Angela Tielemans (KOL)<br />Erik Vandeweyer(Omega): kandidaat voor nacht<br />Michel Ooms (OMEGA): kandidaat voor short <br /><br />Ploeg : last minute 2: (buiten wedstrijd wegens gebrek aan vrouwelijke kandidaat - indien nog een vrouw kandidaat is...laat maar weten<br />Willy Op de Kamp(Borasca):<br />Frans Wens (TROL): parcours 1 nacht en parcours 4 Mountainbike <br />Jan Thijs<br />Jeroen Thijs<br />Jean luyten<br /><br />Voor last minute 1 heeft bart Delobel zich "spontaan" gemeld als kapitein en hij zal de verdere verdeling doen.<br /><br />Voor last minute 2 zijn we nog op zoek naar een kapitein die de verdeling wil op maken ? Graag initiatief want de organisatoren hebben al meer dan hun best gedaan om de ploegen te vervolledigen en leggen vanaf nu hun taak als formateur neer....en de koning kan dit niet weigeren.<br /><br />Via het forum op deze site kan het onderhandelen starten.<br /><br />Veel succes<br /><br />Karl


21/08/2007 door Karl Keuppens
laatste oproep voor de Team-O-5
Als je nog wenst deel te nemen aan de 3de editie van de Team-O-5 op de "Maasvallei - Saenhoeve" moet je je nu wel haasten. Op woensdag 22.08.07 om 10.00 uur worden de inschrijvingen voor de ploegenwedstrijd afgesloten. Wij hebben op dit ogenblik nog een aantal lopers die graag ploeg wensen te vormen (Gunther Deferme, Bart Delobel, Jan Thijs, Jeroen Thijs, Frans Wens, Erik Vandeweyer). Om deze ploeg volledig in regel te stellen en om nog een ploegje extra te vormen hebben we vooral nood aan vrouwen.<br />Deelnemers die nog een ontbijt wensen te bestellen, moeten zich ook haasten want ook hier worden de inschrijvingen afgesloten op woensdag.<br /><br />Lopers die toch willen genieten van de prachtige kaart "Maasvallei- Saenhoeve" maar de uitdaging van de Team-O-5 niet aandurven zijn natuurlijk welkom vanaf 10.00 uur om zich in te schrijven voor �#65533;n van de 5 "gewone" omlopen.<br /><br />Voor meer info of inschrijvingen: karl.keuppens@pandora.be of 0478/750.246


20/08/2007 door Walter Van Krunckelsven
5 daagse van Belgi� 2007
De 5 daagse van Belgi� is voorbij. Aan het secretariaat mochten we talrijke gelukwensen in ontvangst nemen voor de prachtige organisatie die overal tot in de puntjes was uitgewerkt (van onthaal over faciliteiten en kantine tot en met de baanlegging, postenzetting om de finale ceremonie protocolaire niet te vergeten).<br /><br />Dat dit naar de buitenwereld zo is overgekomen is te danken aan de inzet van <b><u>alle</u></b> Omega medewerkers die dank zij hun flexibiliteit de kleine probleempjes wisten op te vangen voordat ze voor de buitenwereld zichtbaar werden.<br /><br />Wij wensen daarom langs deze weg iedereen die mee geholpen heeft bij de organisatie te bedanken voor hun inzet die gemaakt heeft dat we onze naam en faam van puike organisatoren nog eens in de verf hebben kunnen zetten.<br /><br />Chris, Rudi, Albert, Jan, Bart en Walter


14/08/2007 door Karl Keuppens
Team-O-5...zondag 26 augustus.....tijd om in te schrijven !!!!
De tijd dringt om in te schrijven voor de 3de editie van de Team-O-5. Wens je op je eigen niveau je O-grenzen te verleggen, aarzel dan niet en zoek nog vier andere O-freaks. Als je een ploegje wilt vormen, moet je volgende regels respecteren:<br />- ploeg bestaat uit 5 lopers die niet allen lid zijn van �#65533;nzelfde club.<br />- totaal puntenaantal mag niet hoger zijn dan 83.<br />- Minimum �#65533;n vrouw in de ploeg.<br />- Maximum twee H 21 in de ploeg.<br />- Minimum leeftijdsgrens is D of H 16 en deze mogen maar max 2 omlopen voor hun rekening nemen en mogen omloop 2 niet lopen.<br /><br />En natuurlijk geen angst om te falen want zelfs een aantal elitelopers zullen falen op de omlopen met *** of de omloop "Buiten categorie".<br /><br />Wens je alle details te kennen en ook in te schrijven ? Click dan op het logo van de Team-O-5 rechts van dit bericht. <br /><br />Kan je niet direct een volledige ploeg bij elkaar krijgen, dan kan je op de 5-daagse je naam plaatsen op het bord van de "vrije vogels" of stuur een mail naar karl.keuppens@pandora.be<br /><br />De slechte karakters (sommige noemen ons ook de Heilige Drievuldigheid) dagen je dus weerom uit....mis deze unieke belevenis niet.


09/08/2007 door Walter Van Krunckelsven
Overlijdensbericht
Met droefheid vernamen we het overlijden van de Heer Alfons Dierckx, vader van Karine.<br /><br />Langs deze weg willen het bestuur en de leden van Omega hun diepste blijken van medeleven betuigen bij dit heengaan aan de ganse familie doch in het bijzonder aan Rudi, Karine, Yves en Nathalie.
Lees meer ...

08/08/2007 door Walter Van Krunckelsven
Cursus Initiator ori�ntatielopen
BLOSO organiseert in samenwerking met VVO een cursus "Initiator Ori�ntatielopen". Deze cursus is een aanrader voor iedereen die plannen heeft om op korte of middenlange termijn mee te werken aan de jeugdwerking van zowel Omega als VVO omdat ze een aantal vaardigheden aanleert die daar zeker en vast te pas zullen komen. Misschien kan je er zelfs wat opsteken om je eigen niveau op te krikken.
Lees meer ...

01/08/2007 door Bart Van de Moortel
Overlijden Lieve Moens
Bij deze willen wij, Frans en Marieke, iedereen hartelijk bedanken voor de steun, de vele telefoontjes en de kaartjes die we hebben mogen ontvangen naar aanleiding van het overlijden van onze zus, schoonzus en tante Lieve Moens.


30/07/2007 door Walter Van Krunckelsven
Wagener trofee terug thuis
Omdat vorig jaar de Wagener samen viel met een Vlaams Kampioenschap moesten we de prachtige beker een jaartje uit handen geven. Dit jaar trokken we met een zestal ploegen naar Schonberg en vermits we onze sterkste troeven (Bart D., Wouter en Leen) in �#65533;n ploeg hadden samengezet was het enkel de vraag of ze rustig waren gebleven en geen post waren vergeten.
Lees meer ...

<< vorige ... 2 ... 4 ... 6 ... 8 ... 10 ... 12 ... 14 ... 16 ... 18 ... 20 ... 22 ... 24 ... 26 ... 28 ... 30 ... 32 ... 34 ... 36 ... 38 ... 40 ... 42 ... 44 ... 46 ... 48 ... 50 ... 52 ... 54 ... 56 ... 58 ... 60 ... 62 ... 64 ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... 88 ... 90 ... 92 ... 94 ... 96 volgende >>

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives