Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Zaterdag 15 juni:
Initiatie/training kern Leuven.

Verzamelen om 9u45 aan de trappen van sporthal De Nayer aan kasteel Arenberg (sportkot).

Donderdag 27 juni:
HOS-3 in de Banneuxwijk.

Voor de 3e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series zijn we te gast in de Banneuxwijk. Iedereen op post!

Zondag 21 juli:
Checkpointwandeling Kessel-Lo.

Donderdag 25 juli:
HOS-4 in de wijk Torpedo.

Voor de 4e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de Torpedowijk. Benieuwd wat de HOS-kern ons nu weer te bieden heeft.

Zaterdag 27 juli:
Wedstrijd in Gerhagen.

Baanlegger van dienst is Koen B., bosbeheerswerken hebben een groot deel van het bos opgekuist zodat veel onderbegroei√Įng verdwenen is.

Dinsdag 6 augustus:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

20/04/2016 door Walter Van Krunckelsven
Trainingskern Leuven

Onze trainingskern Leuven heeft haar programma voor de komende maanden vrijgegeven.<br /><br />De trainingen zullen doorgaan op zaterdagvoormiddag van 10 uur tot 11u30 en hierbij wordt gewerkt op 2 niveaus:<br /> 1) initiatie voor beginners (8 tot 12 jaar ) + met ouders!<br /> 2) gevorderden krijgen een aangepaste specifieke orientatie-oefening met bijbehorende fysieke training.<br /><br />Details zie verder.

Zaterdag 23 april: samenkomst Salco (Sint-Albertuscollege, Geldenaaksebaan 277, 3001 Heverlee)<br /><br />Zaterdag 30 april: provinciaal domein Kessel-Lo (parking aan Holsbeeksesteenweg)<br /><br />Zaterdag 7 mei: idem als 30 april<br /><br />Zaterdag 14 mei: Sint-Joris-Weert (aan parking van De Kluis)<br /><br />Zaterdag 28 mei: idem als 14 mei<br /><br />Zaterdag 4 juni: Arenbergpark (samenkomst aan de trappen van het sportkot)<br /><br />Zaterdag 11 juni: Arenbergpark (samenkomst Alma 3)<br /><br />Zaterdag 18 juni: Arenbergpark (samenkomst aan het heuveltje naast het kasteel)<br /><br />Woensdag 22 juni: op de lentesprint in Heverlee op de kaart "De Hemptinne" kunnen onze nieuwkomers tonen wat ze geleerd hebben tijdens een echte wedstrijd<br /><br />In de laatste week van juni is er dan de klassieke pannenkoekenavond samen met de leden van de kern Lummen. Exacte gegevens zijn nog niet gekend.<br /><br />Tot slot heeft iedereen ook de mogelijkheid op dinsdagavond om 19u30 om samen met de studentensport een omloopje af te leggen op de kaart van park Arenberg (lengte tussen 2 en 4 km). Samenkomst aan de trappen van sporthal De Nayer.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives