Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

17/02/2015 door Walter Van Krunckelsven
Permanente Ori�ntatie Parcours

Zoals jullie allicht weten zijn er in Vlaanderen een aantal “Permanente Ori�ntatie Parcours” of kortweg POP’s en mogelijks is er wel eentje in jouw buurt. Samen met VVO ...

zijn we nu op zoek naar leden die het meter-/peterschap van zo’n parcours op zich willen nemen en dan meer specifiek voor de volgende kaarten:<br /><br />- Bloso Hofstade<br />- De Kluis Sint-Joris-Weert<br />- Warande Diest<br />- Halve Maan Diest<br />- Vijfsprong Lummen<br />- De Gavers Geraardbergen<br /><br />Wat zo’n meter-/peterschap allemaal inhoudt kan je <a href="http://www.olomega.be/news/Permanente parcours 2014-2015.pdf">hier</a> lezen. Natuurlijk kan je steeds rekenen op steun vanuit het bestuur indien je ergens assistentie voor nodig hebt. <br /><br />Heb je interesse, laat dan zo snel mogelijk iets weten aan Walter zodat ik jullie naam kan doorgeven aan Sonia Goossens op het VVO secretariaat aangezien zij de overkoepelende co�rdinatie doet. Zij zal ook een infovergadering houden in maart/april en dit voor de nieuwe meters en peters.<br /><br />We rekenen op jullie zodat binnenkort alle POP’s een meter of peter zullen hebben.<br /><br />Ter info: een overzicht van alle POP's in Vlaanderen vind je<br /><a href="http://orientatie.org/vaste-parcours">hier</a>.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives