Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

07/02/2015 door Walter Van Krunckelsven
Voornaamste beslissingen van onze Algemene Vergadering

Op onze Algemene Vergadering werd er open gediscuteerd rond diverse punten welke de werking van onze club aanbelangen. De voornaamste punten heeft onze voorzitter even bij elkaar gezet.

Beste leden,<br /><br />Op 24 januari was er onze Algemene Vergadering. Hier werden enkele zaken beslist die ik jullie even verder wil verduidelijken. <br /><br />Er werd voor de vergadering al aangegeven dat we in overweging namen om het boekje af te schaffen. Wel de kogel is door de kerk. Een duidelijke meerderheid koos voor de afschaffing. Dit brengt natuurlijk mee dat er meer info op de website moet komen. Het is dan ook de bedoeling om met de werkgroep rond communicatie nog samen te komen om dit beter uit te werken. Maar het blijft natuurlijk zo dat mensen binnen Omega tijd moeten vinden en maken om voor de informatie te zorgen. Ik hoop dat we dit beter kunnen stofferen dan de voorbije jaren.<br /><br />Een 2de beslissing gaat over de lidgelden. Omega heeft altijd al een zware inspanning gedaan om de lidgelden laag te houden en dit zowel naar het individu als naar families toe. Maar we zien de onkosten stijgen terwijl onze club jonger en jonger wordt. Het ledenaantal stijgt maar het aantal volwassenen daalt. In functie daar van hebben we tot een kleine verhoging van de lidgelden besloten, namelijk 20 € voor het eerste familielid, 15 € voor de volgende familieleden welke ouder zijn dan 16 jaar en 5 € voor de jongeren tot 16 jaar (indien tenminste �#65533;n lid van het gezin een volwaardige bijdrage betaald heeft). Deze verhoging zorgt voor een beperkte stijging van onze inkomsten, maar we vonden het nodig om nu toch al een teken te geven dat we in de toekomst moeten zoeken naar bijkomende inkomsten om onze huidige manier van werken met stages, gelukzalige, enz... te kunnen verderzetten.<br /><br />Uw voorzitter,<br />Rudi

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives