Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

06/01/2015 door Walter Van Krunckelsven
Nieuwjaarsbrief van onze voorzitter

Ook onze voorzitter stuurt zijn beste wensen naar iedereen en blikt in zijn nieuwjaarsbrief even terug op het voorbije jaar maar heeft toch ook een kritische bedenking voor het pas begonnen jaar.

Beste leden,<br /><br />We hebben er weer een jaartje opzitten. Ik kan alleen maar beamen dat naargelang je ouder wordt, zo'n jaar sneller voorbijgaat. 2014 is niet altijd een eenvoudig jaar geweest met ups en downs, waarbij voor mij de clubstage in Fontainebleau de grote uitschieter was. Wat ik echter vooral gemist heb zijn de sterke prestaties van Omega als �#65533;n sterk blok bij aflossingswedstrijden, wisselbekerwedstrijden en dergelijke. Er zijn hier en daar wel eens interne strubbelingen geweest maar we zijn mensen en vooral met het karakter van een ori�nteur is het normaal dat het soms hier en daar al eens botst. Wij lopen nu eenmaal niet graag op de paadjes . Maar ik denk dat het ondertussen tijd is om dit achter ons te laten, de rangen te sluiten en terug allen samen te werken aan een sterkere club.<br /><br />In dit verband wil ik me ook wenden tot onze elites in de brede zin van het woord. Ik heb hen soms gemist op deze afspraken en vaak zouden hun resultaten, gevoegd bij deze van al onze andere leden, het verschil gemaakt hebben tussen een overwinning en de 2e of 3e plaats die we nu behaalden. Daarom een oproep naar iedereen maar in het bijzonder naar onze elites om massaal deel te nemen aan dit soort wedstrijden ook al is het voor de 10e keer op dezelfde kaart.<br /><br />Voor het Omegabestuur en mezelf was het vooral in de communicatie waar we sterk tekortschoten. De struggle om maandelijks een clubblad te publiceren is hier een typisch voorbeeld van. Daarom is en zal er ook gepoogd worden om hier verbetering in te brengen. Het belangrijkste actiepunt hierin is om de website terug het centrale communicatiemiddel te maken. Begrijp me niet verkeerd, andere kanalen zoals E-mail, Facebook en dergelijke kunnen en moeten deel uitmaken van ons communicatiesysteem, maar dan best gelinkt naar onze website. Zoals reeds aangegeven stellen we ons wel vragen bij het verder bestaan van het boekje en werd reeds gevraagd om jullie mening hierover per mail of langs de website door te geven. De finale beslissing hierover zal genomen worden op de Algemene Vergadering welke doorgaat op zaterdag 24 januari in zaal Scaffenis (Schaffen) met aanvang om 14 uur. Dus indien je hier nog over wil debatteren, zorg dat je aanwezig bent. Natuurlijk kan je dan ook mee discuteren over de krijtlijnen voor de Omegawerking in 2015.<br /><br />Als ik het voorgaande allemaal nog eens teruglees klinkt het nogal negatief. Ik meen echter dat we soms kritisch mogen, neen moeten zijn. We zijn immers de grootste club van Belgi� met mensen die graag geven en het hart op de juiste plaats dragen maar willen we aan de top blijven mogen we niet blijven stilstaan maar verder bouwen op basis van kritische maar constructieve discussies.<br /><br />Ik zou zeggen laat ons er een schitterend jaar 2015 van maken.<br /><br />Rudi,<br />uw voorzitter

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives