Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico




  » hOt items

Zaterdag 4 en zondag 5 juli:
Training in Leopoldsburg.

Voor meer info zie hiernaast.

Zaterdag 18 en zondag 19 juli:
Training in Diest.

Voor meer info zie hiernaast.

Zaterdag 25 juli:
Regionale in Gerhagen.

Evenement zal gehouden worden onder zeer strikte veiligheidsregels. Zie hiernaast voor meer info.

Dinsdag 4 augustus:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Dinsdag 1 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

20/08/2013 door Karl Keuppens
Het gelukzalige paella recept

Na de 1ste maar toch wel zeer geslaagde poging om �#65533;n grote pan paella klaar te maken voor 70 personen tijdens de voorbije clubavond ......en op verzoek van sommigen het recept voor 8 personen ......vermenigvuldigen naar believen dus.... <br /><br />Ingredi�nten :<br />8 voorgebakken kippenvleugeltjes(aperitiefhapje) � 200 g varkensvlees � 200 g pijlinktvis � olijfolie - 2 uien � 2 teentjes knoflook � 1 rode en 1 groene paprika - 300 g paella rijst � kippenbouillon � saffraan (of paella kruidenmix of kurkuma) � cayennepeper � peper � zout � 16 gamba’s � 4 tomaten of kerstomaatjes - 300 g mosselen - 150 g diepvrieserwtjes � 60 g dun gesneden chorizo - 50 g olijven .<br /><br />Bereiding :

Snijd varkensvlees in kleine stukken en de inktvis in ringen.<br />Reinig en was de groenten. Snijd de tomaten in partjes, de paprika’s in dunne reepjes. Hak de uien en knoflook fijn.<br />Verwarm olijfolie en stoof er uien en knoflook in. Voeg het varkensvlees toe en laat rondom korsten. Voeg de paprika’s en de inktvis toe, kruid met peper en zout en laat 5 minuten stoven. Voeg daarbij de rijst en kippenbouillon. Kruid met saffraan en cayennepeper en laat 10 minuten stoven. Roer af en toe, voeg er na 5 minuten de gamba’s, mosselen en kippenvleugeltjes bij en doe er regelmatig bouillon bij. Voeg als laatste de tomaten, erwtjes, chorizo en olijven bij.<br />En vergeet vooraf Sooi en Karl niet uit te nodigen........<br /><br />

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives