Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

20/05/2013 door Walter Van Krunckelsven
20130518-20: 3 daagse van Belgi�

In het Pinksterweekend organiseerde VVO samen met haar clubs de 3-daagse van Belgi�. De eerste 2 dagen konden we genieten van een zomers zonnetje, spijtig genoeg was dit niet van de partij op dag 3 maar enkele spannende wedstrijden maakten dit ruimschoots goed.<br /><br />Met 5 zeges in de totaalstand kunnen we zeker tevreden terugblikken.

D10: 2e plaats voor Kato Br.<br /><br />D12: Sophie vertrok als 3e met 1,5 minuut achterstand op Lisse. Deze achterstand werd reeds goed gemaakt naar post 1 en de dames liepen in elkaars gezelschap naar de finish. Lotte (als 4e vertrokken) moest bijna 5 minuten goedmaken op Lisse. Post na post werd stukje bij beetje aan de achterstand geknabbeld en enkele posten voor het einde kwam Lotte bij het duo Lisse/Sophie. De eindspurt moest de beslissing brengen en hierin was Lotte de snelste, Lisse eindigde 2e en Sophie 3e maar dit pas nadat de fotofinishcamera uitsluitsel had gebracht. En de eerst gestarte zal u vragen, zij ging ten onder aan de stress van de jachtstart.<br /><br />D14: Magalie vertrok met een comfortabele voorsprong van meer dan 5 minuten maar ging zwaar in de fout naar post 5. Lisa passeerde haar maar ging dan op haar beurt in de fout op weg naar post 9. De dametjes vielen samen waarna ze het pleit beslisten in de eindspurt met als resultaat Magalie = 1 en Lisa = 2.<br /><br />D18: Elke = 2e<br />D21: Goele = 3e<br />DB: Tinne = 1e<br />D50: Els = 2e<br />D55: Lea = 2e<br /><br />H12: Tibo liep hier probleemloos naar de totaalzege.<br /><br />H16: Wout vertrok als 2e in de jachtstart met bijna 2 minuten voorsprong op de derde. Na foutjes op posten 2 en 4 was deze hem echter gepasseerd doch gelukkig maakte zijn concurrent ook een zware fout naar post 10. In de eindspurt kon Wout het laken naar zich toetrekken zodat een 2e plaats in de eindstand zijn deel was.<br /><br />H18: broer Arno deed evengoed doordat hij in de beslissende dag nog een plaatsje kon goedmaken.<br /><br />H21: Marc = 1e<br />H35: Jan = 2e<br />H60: Roger = 3e<br />H75: Frans = 2e<br />H80: Karl = 2e.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives