Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

12/05/2013 door Walter Van Krunckelsven
20130512: BK sprint

Vandaag streden we voor de titel van Belgisch Kampioen Sprintori�ntatie op en rond de Konijnenberg in Vosselaar.<br /><br />Alle omlopen starten met een stukje stadsori�ntatie waarna de posten op de konijnenberg moesten gezocht worden. Met uitzondering van de kortste omloop (zij liepen direct naar de aankomstlijn) mocht iedereen zijn loopcapaciteiten tonen aan de kijkpost in het midden van het voetbalveld waarna nog een stukje stad en terug de konijnenberg op het programma stonden.

Dat we dit ook aankunnen tonen de uitslagen waar voor een keertje het de mannelijke atleten waren die het meeste goud behaalden.<br /><br />Goud was er voor Tille, Ems, Miek, Jonas, Tibo, Wout, Jean-Marc en Frans.<br /><br />Het zilver werd behaald door Lisa, Elke, Els, Myriam, Liam, Jan en Frederik terwijl er brons was voor Lotte, Magalie, An, Natalie, Katleen, Jasper, Arno en Roel.<br /><br />De aandachtige lezer heeft hier enkele namen gelezen die voor het eerst in deze rubriek staan. We hopen (neen, we rekenen er op) dat dit het begin van een ganse reeks podiumplaatsen is.<br /><br />Dat een vluchtige opmerking op deze website zijn gevolgen heeft konden we ook vaststellen bij de podiumceremonie waar alle Omegasken in vol ornaat stonden te schitteren. <br /><br />Ik heb ook nog enkele loopkaarten welke niet opgehaald werden. Diegenen die hun kaart nog missen kunnen deze bij een volgende gelegenheid bij mij bekomen.<br /><br />Tot slot iedereen bedankt voor de deelname (en dan vooral diegenen die een OK hadden staan op hun resultaat) want we scoorden 20 punten meer dan onze naaste concurrent in de strijd om de ABSO/BVOS massawisselbeker.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives