Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

25/03/2013 door Walter Van Krunckelsven
20130323-24: selectieweekend JWOC

Dit keer van mij geen verslag van de nationale daar ik verplichtingen had bij de verwerking van het selectieweekend van de junioren voor deelname aan JWOC.<br /><br />Slechts 4 VVO junioren hadden zich kandidaat gesteld en daaronder ...

3 Omegasten: Elke, Evert en Arno en daarnaast Claudia van TROL. Ook de VVO begeleiding kwam op de schouders van Omega met Roger VA en ikzelf. Voor FRSO waren nog 5 meisjes en 10 jongens ingeschreven.<br /><br />Zaterdag eerst een downhill sprint waaruit bleek dat we de lange autorit nog niet goed verteerd hadden. In de namiddag volgde een middenafstand en hierbij lukte het een pak beter behalve bij Arno die het ganse weekend niet echt in goede doen bleek te zijn (begin van een ziekte?). Ondanks wat sneeuw in de heenrit was het weer al bij al nog meegevallen.<br /><br />Zondag stonden we op in een besneeuwd landschap en het ijsvrij maken van de ruiten van de auto's vergde heel wat tijd en energie. Het eerste stuk op de autostrade was het stapvoets rijden maar hoe dichter we bij de plaats van de wedstrijd kwamen hoe minder sneeuw en rond het wedstrijdterrein was er nagenoeg geen sneeuw zodat we op een faire wedstrijd konden hopen (geen sporen volgen in de sneeuw). Dit was echter buiten een overijverige boswachter gerekend die �#65533;n van de controleposten wegnam. Al bij al hadden we nog geluk want de dames hadden deze post in het begin van hun wedstrijd en toen stond de post er nog maar toen de heren hier dicht bij het einde van hun omloop toekwamen was de post verdwenen. Gelukkig konden we dank zij het EMITsysteem de wedstrijd iets inkorten zodat we toch tot een geldig resultaat kwamen.<br /><br />Na heel wat rekenwerk en na goedkeuring van de ABSO/BVOS Ploegencommissie werden volgend atleten geselecteerd voor deelname aan JWOC: <br /> bij de dames: Fanny, Elke, Claudia en Ronja<br /> bij de heren: Evert, Julien, Tristan, Thomas Gi, Cl�ment en Thibaut<br />Proficiat aan allen en we duimen alvast voor positieve resultaten op de JWOC in Tsjechi�.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives