Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

24/02/2013 door Walter Van Krunckelsven
20130224: 1e Nationale te Felenne

De sneeuw van de voorbije nacht zorgde er voor dat heel wat vooringeschrevenen de rit naar Felenne niet maakten. Globaal gezien meer dan een derde van de deelnemers maar bij ons was dit zelfs meer dan de helft.<br /><br />Ondanks de kou (want het was bitter koud in de niet verwarmde stal) kregen de aanwezigen toch waar voor hun geld. De baanleggingen waren zeer verzorgd met afwisseling tussen korte en lange benen met meer dan voldoende wegkeuze; enkel jammer dat de eerstvertrokkenen niet konden genieten van de sporen die de laatstarters wel in de richting van de controlepost leidden.

Wanneer we de uitslag bekijken kunnen we toch weer tevreden zijn van de prestaties met:<br />- een eerste plaats voor Magalie, Vendula, Tibo, Liam, Jiri, Frans en Karl M.<br />- een tweede plaats voor Leen en Evert<br />- derde plaatsen voor Lotte, Elke, Federica, Els S, Daan, Stef en Bart.<br />De aandachtige lezer heeft meteen al gezien dat ons Tsjechisch duo de 1e plaats behaalde zowel bij Dames als Heren Elite.<br /><br />Jammer genoeg waren deze knappe resultaten net onvoldoende om het SOFT-paard terug in de Omegastal te krijgen want we moesten de duimen leggen voor ASUB en TROL.<br /><br />De uitslag:<br />1. 12pt ASUB<br />2. 12pt TROL<br />3. 13pt OMEGA<br />4. 16pt K.O.L.<br />5. 18pt CO Li�ge<br />

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives