Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 25 juli:
HOS-4 in de wijk Torpedo.

Voor de 4e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de Torpedowijk. Benieuwd wat de HOS-kern ons nu weer te bieden heeft.

Zaterdag 27 juli:
Wedstrijd in Gerhagen.

Baanlegger van dienst is Koen B., bosbeheerswerken hebben een groot deel van het bos opgekuist zodat veel onderbegroei√Įng verdwenen is.

Dinsdag 6 augustus:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

15/07/2012 door Frederik Loeckx
Kim en Miek in A-finale Lang

Zonet zijn de reeksen van de Lange afstand achter de rug. Kim werd dertiende in haar reeks en Miek deed net iets beter met een negende plaats. Beide dames treden dus aan in de A-finale volgende week donderdag.

Bijna was het een 3 op 3 bij de vrouwen. Greet werd uiteindelijk zeventiende en kwam twee minuutjes te laat om bij de eerste 15 te zijn. Eigenlijk was het maar een dikke minuut want de organisatie maakte een klein foutje door aan Riabkina een verkeerde kaart te geven (of verkeerde startlijsten te produceren)...<br /><br />Ook bij de mannen is er een A-finale. Yannick wist ook in de Lange afstand zijn mannetje te staan en kwam aan op een zeer knappe achtste plek, net na de toppers. Voor Fabien (achttiende) en Thomas (21-ste) was het deelnemersveld net iets te sterk.<br /><br />Morgen vinden de kwalificaties van de middle plaats op de kaart van Sint-George. Laat ons duimen voor even goede (of nog net iets betere) resultaten als vandaag...<br />

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives