Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 25 juli:
HOS-4 in de wijk Torpedo.

Voor de 4e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de Torpedowijk. Benieuwd wat de HOS-kern ons nu weer te bieden heeft.

Zaterdag 27 juli:
Wedstrijd in Gerhagen.

Baanlegger van dienst is Koen B., bosbeheerswerken hebben een groot deel van het bos opgekuist zodat veel onderbegroei√Įng verdwenen is.

Dinsdag 6 augustus:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

08/07/2012 door Frederik Loeckx
JWOC

Verleden week was het de WUOC (Universitaire Kampioenschappen) in Spanje en vandaag ging in Slovakije de JWOC van start.

Op de WUOC was Yannick Michiels de voornaamste Belg aan de start. Na een redelijke uitslag op de lange afstand en een tegenvallende sprint heeft hij een knappe middel gelopen met een 6de plaats. De volgende keer dat we Yannick aan de start zien op de WOC. Hopelijk zit er een A-finale in. Naast Yannick stonden ook Jeremy en Adriaan Pelckmans aan de start. Deze heren legden samen beslag op de 21ste plaats in de aflossing.<br /><br />De JWOC begon vandaag met de sprint. Aan de start stonden onder meer Tristan Bloemen en Omegask Evert Leeuws. Even aanhalen dat de JWOC maar twee klasses kent: W20 en M20. Evert en Tristan lopen dus tegen atleten die een stuk ouder zijn en de wereldtop is er echt wel aanwezig. In deze setting zette Tristan met een twaalfde plaats weer een ijzersterke prestatie neer. Ook Evert deed het erg knap met een 56 ste plaats. Verleden week had ik het genoegen om in het bos Julien Gillet tegen het lijf te lopen. Dezelfde Julien legde nu beslag op de 34ste plaats. Ook Michael Van Baelen eindigde met een 60ste plaats in de eerste helft van het deelnemersveld. Al bij al een zeer goede collectieve prestatie van het Belgische team. We duimen er voor dat de prestaties de volgende dagen even goed blijven.<br /><br />Op internationaal niveau was de prestatie van de Zweedse Tove Alexandersson de meest opmerkelijke. Op 2 posten na had ze overal de snelste splittijd. Met deze prestatie sleepte ze haar achttiende !!! medaille in de wacht en iets zegt mij dat de kaap van de 20 in haar bereik ligt.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives