Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

14/06/2012 door Walter Van Krunckelsven
20120622: pannekoekenavond

Uitnodiging van uw voorzitter:<br /><br />Als afsluiter van de trainingsessies van het voorjaar komen beide kernen samen op vrijdag 22 juni. Niet alleen de deelnemers en begeleiders van onze trainingskernen zijn uitgenodigd maar alle Omegaleden jong en oud, professional of amateur, ... <br /><br />Na afloop kunnen we dan echt uitkijken naar het begin van de grote vakantie.

<b><u>Waar:</u></b> voetbalveld FC Polyte in het Bos van Hees te Schaffen.<br /><br /><b><u>Aanvang:</u></b> 18u30<br /><br /><b><u>Wat:</u></b> zoals de titel reeds aangaf is dit een pannekoekenavond maar vooraleer jullie van deze lekkernijen kunnen genieten zullen er enige oefeningetjes moeten volbracht worden op of rond het voetbalveld of in het bos errond maar niet gepanikeerd, de oefeningen zullen aangepast zijn aan het niveau van de deelnemer en voor onze jongesten voorzien we zelfs begeleiding zodat ze niet alleen op weg moeten.<br /><br />Om te weten of we �#65533;n of twee pakjes bloem moeten kopen vragen we aan iedereen die komt deelnemen een seintje te geven aan �#65533;n van de kernverantwoordelijken of via mail aan Rudi (rudi.aerts3@pandora.be) en dit ten laatste op 18 juni.<br /><br />Dus niet vergeten om EMIT, kompas en ori�ntatiespullen mee te brengen alsook het goede weer want dat konden we met het Omegabudget niet reserveren.<br /><br /><br />

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives