Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

30/01/2012 door Walter Van Krunckelsven
20120129: VK lang

Het eerste kampioenschap van 2012 was andermaal een schot in de roos. Niet enkel kunnen we terugblikken op een knappe organisatie (Jan, proficiat met de baanlegging want niets dan positieve commentaar gehoord), op een redelijk deelnemersveld (277 deelnemers waaronder 88 Omegasken en 16 kindjes op de kinder-O) en natuurlijk weer op een massale oogst van het eremetaal.

Lotte, Hannah, Charlotte, Miek, Els P., Lea, Liam, Matijs, Frederik, Guido en Frans zorgden voor 11 gouden medailles.<br /><br />Voor de 12 zilveren medailles werd gezorgd door Kato K., Siel, Lisa, Leen, Marina, Anders, Tibo, Wout, Eert, Marc, Roger en Karl M.<br /><br />Terwijl de 8 bronzen medailles op naam kwamen van Tille, Sophie, Magalie, Els S., Sonia, Daan, Arno en Michel.<br /><br />Proficiat aan de medaillewinnaars maar ook aan alle anderen die de Omegakleuren verdedigd hebben.<br /><br />88 Omegaleden in de uitslag doet ons natuurlijk weer het beste verhopen voor het komende seizoen waar we andermaal hopen van de ABSO/BVOS massawisselbeker in de wacht te slepen. Daarnaast blijft natuurlijk onze doelstelling van een keertje met 100 Omegaleden in de uitslag te komen. Wat de doelstelling daarna is moet nog door de Raad van Bestuur vastgelegd worden maar ik denk dat hun ultieme wens is om met 100 ploegen deel te nemen aan het BK aflossing.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives