Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

04/12/2011 door Walter Van Krunckelsven
20111204: Sinterklaascross

Met bijna 250 deelnemers op de klassieke omlopen en daarbij een 30-tal kindjes op de kinder-O mogen we gerust terugblikken op een succesrijke organisatie met als hoogtepunt het bezoek van de goede Sint en zijn superknecht Zwarte Piet die voor alle brave kindjes een cadeautje had meegebracht.

Evert L. bijgestaan door mama Leen had blijkbaar een knappe job gedaan want meerdere ervaren lopers kwamen met gelukwensen rond een weldoordachte baanlegging die zeker niet evident is op een kaartje met heel beperkte mogelijkheden. Evert proficiat, voor 2012 reserveren we voor jou een iets uitdagender kaart.<br /><br />We mogen ook niet vergeten dat een 20-tal Omegaleden zich lieten schaduwen door zeer ervaren clubgenoten. Soms tijdens maar vooral na de wedstrijd werden enkele probleempunten besproken waarbij de nadruk werd gelegd op praktische zaken om deze problemen te voorkomen zo niet drastisch te verminderen.<br /><br />Voor onze jongeren wordt een volgende schaduwloop gepland in de eerste maanden van 2012; onze ouderen moeten niet zo lang wachten want reeds op 18 december kunnen zij een keertje profiteren van de ervaring van onze toppers.<br /><br />Tot slot onze dank aan Sinterklaas en Zwarte Piet (we hopen dat ze volgend jaar weer van de partij zijn); aan de familie Limborghs die de praktische uitwerking van dit Sintbezoek op zich genomen hebben; aan Evert en Leen voor de baanlegging; aan de schaduwers en tot slot ook aan alle andere medewerkers.<br /><br />

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives