Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

27/11/2011 door Karl Keuppens
Vervolg op Staten OMEGAal

Vrijdagavond 25.11.11 hebben een aantal bestuursleden en gespreksleiders van onze Staten OMEGAal (15.01.11) de koppen bij elkaar gestoken om een aantal zeer concrete actieplannen uit te werken. Deze actieplannen zijn hopelijk een mogelijk antwoord op de bevindingen / vragen / suggesties / problemen / ... die tijdens de Staten OMEGAal opgenomen werden in de verslaggeving van iedere werkgroep. Na een korte synthese, een stand van zaken, een kritische kijk op wat haalbaar is voor onze club, werden actievoorstellen en mogelijke strategie�n uitgewerkt. Deze voorstellen worden nu aan het bestuur van OMEGA voorgelegd tijdens de eerst volgende bestuursvergadering (december 2011).

Al een tipje van de sluier........<br /><br />- 3 jaarlijkse cyclus voor de organisatie van de gelukzalige ori�nteur / omega-club-weekend / internationale meerdaagse ( 3 daagse van Limburg) met zeker tijd voor een gemeenschappelijke BBQ) <br />- cre�ren van de mogelijkheid om te "duolopen" (lopen "buiten wedstrijd" met een ervaren personal coach)<br />- organisatie van een "vriendjesdag"<br />- website verder uitbreiden met mogelijkheden om de communicatie tussen de leden onderling te bevorderen, om de intenties en inschrijvingen voor buitenlandse reizen transparanter te maken voor elkaar, om de baanlegger meer technisch te ondersteunen, om een plaats te geven de voorstellen tot nevenactiviteiten te promoten, ...<br />- OMEGA-clubfeest terug reanimeren in een nieuwe kleedje<br />- herkenbaarheid van OMEGA te vergroten op nationale en internationale wedstrijden door het ontwerpen van een niet te missen eye-catcher en de aankoop van nieuwe clubtent<br />- het verbeteren van het digitale kaartenkadaster<br />- onze achterstand inzake organisatie van MTB-O in te halen door het plannen van wedstrijden en dus ook van het tekenen van MTB-kaarten<br />- haalbaarheid onderzoeken voor de organisatie van een lang-O-weekend (cfr Karrimhoc, Yetiloop, ...)<br />- en nog vele andere voorstellen......<br /><br />Op de Algemene vergadering van onze club in januari 2012 zullen de definitieve besluiten die het bestuur genomen heeft, verder toegelicht worden.<br /><br />Langs deze weg toch nog een zeer dikke dankjewel vanwege het OMEGA-bestuur aan alle leden die in januari hun zeg gedaan hebben op de Staten OMEGAal en ook aan hen die er verder vorm aan geven. Uw inbreng is niet in dovemansoren gevallen...... <br /><br />

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives