Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

27/04/2011 door Stef Thiels
demowedstrijd

De trainingen in Lummen zijn ondertussen enkele weken bezig (Leuven volgt snel) en er zijn al heel wat nieuwe belangstellenden op af gekomen. Natuurlijk is een training nog altijd iets heel anders dan een echte wedstrijd. We willen onze nieuwelingen stap voor stap laten kennismaken met de wedstrijdsport en daarom organiseren we op zaterdag 14 mei een demowedstrijd.

Tijdens zo'n demowedstrijd kunnen we voldoende tijd uittrekken om uitleg te geven en mensen te begeleiden. Voor ons zijn al die dingen (inschrijving, emit, postenbeschrijving, startprocedure, ...) vanzelfsprekend maar voor een nieuweling is dat een hele stap. We verzamelen daarvoor om 10.15 u aan het Warandestadion in Diest. Helpers zijn altijd welkom.<br />Ken je nog mensen die ge�nteresseerd zijn in onze sport en eens in een veilige omgeving willen ervaren wat onze sport inhoudt, dan mag je hen altijd op de hoogte brengen. Geef misschien ons dan een seintje zodat we ongeveer weten hoeveel kaarten we moeten voorzien.<br />In een volgende stap bieden we onze beginners dan een "echt" testwedstrijdje aan op de Omega lentesprint in Sledderlo. Guido en Dirk prepareerden hiervoor een speciale beginnersomloop.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives