Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

16/01/2011 door Walter Van Krunckelsven
20110115: Staten OMEGAal

Zaterdag jongstleden waren we te gast in de K.H. Kempen te Turnhout voor onze 1e Staten OMEGAal. Het bestuur kon zeer tevreden met de opkomst want bijna 40 leden waren present. Daar moeten dan in feite nog de +- 15 leden die zich verontschuldigd hadden wegens werk, familiale omstandigheden, ziekte, ... bijgeteld worden zodat we kunnen stellen dat een ruim gedeelte van de Omega leden aanwezig was.

Na een korte introduktie werd opgesplitst in diverse werkgroepen waar soms hevig gediscuteerd werd doch steeds in een positieve en opbouwende zin. Tientallen, misschien wel honderden idee�n werden op tafel gesmeten. De resultaten van de diverse werkgroepen werden verzameld en zullen op de eerstvolgende bestuursvergadering voorgelegd worden voor een eerste evaluatie. Uw bestuur zal hier nog een zware boterham aan hebben om dit allemaal te verwerken en, de voorstellen die weerhouden worden, ook te implementeren. Let wel met sommige voorstellen kan onmiddellijk gestart worden met de implementatie; voor andere zal er iets meer tijd en effort nodig zijn om dit te realiseren. Mogelijks zullen er ook een aantal idee�n sneuvelen omdat ze praktisch niet te realiseren zijn of aan een te hoge kost. Maar dit wisten we op voorhand; alle idee�n moesten op tafel gegooid worden want uit de meest utopische zaken kon soms toch een praktisch haalbaar deel gehaald worden.<br><br />Diegenen die dit wensen kunnen op de Algemene Vergadering van 5 februari een kopie krijgen van deze resultaten.<br><br />Een kleine nieuwjaarsreceptie besloot deze 1e Staten OMEGAal.<br><br /><br />Opmerking: de Raad van Bestuur zal jullie ook op de hoogte houden van de verdere evolutie. Voor de praktische uitwerking van bepaalde idee�n zullen we mogelijks terug jullie hulp vragen gezien de enorme kennis die er aanwezig blijkt te zijn bij onze leden.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives