Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Dinsdag 21 mei:
World Orienteering Day in Provinciaal Domein Kessel-Lo.

Kennismaking/initiatie/training voor iedereen. Samenkomst aan zwembad/De Kiosk; start tussen 18u30 en 20u.

Donderdag 23 mei:
HOS-2 in de Heilig Hartwijk.

Voor de 2e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series zijn we te gast in de Heilig Hartwijk. Benieuwd wat de HOS-kern ons nu weer te bieden heeft.

Zaterdag 25 mei:
Initiatie/training kern Leuven.

Verzamelen om 9u45 aan de inkom van het zwembad/De Kiosk in het Provinciaal Domein Kessel-Lo.

Dinsdag 4 juni mei:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zaterdag 8 juni:
Initiatie/training kern Leuven.

Verzamelen om 9u45 aan de trappen van sporthal De Nayer aan kasteel Arenberg (sportkot).

Zaterdag 15 juni:
Initiatie/training kern Leuven.

Verzamelen om 9u45 aan de trappen van sporthal De Nayer aan kasteel Arenberg (sportkot).

Donderdag 27 juni:
HOS-3 in de Banneuxwijk.

Voor de 3e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series zijn we te gast in de Banneuxwijk. Iedereen op post!

Zondag 21 juli:
Checkpointwandeling Kessel-Lo.

Zaterdag 27 juli:
Wedstrijd in Gerhagen.

Baanlegger van dienst is Koen B., bosbeheerswerken hebben een groot deel van het bos opgekuist zodat veel onderbegroei√Įng verdwenen is.

16/01/2011 door Walter Van Krunckelsven
20110115: Staten OMEGAal

Zaterdag jongstleden waren we te gast in de K.H. Kempen te Turnhout voor onze 1e Staten OMEGAal. Het bestuur kon zeer tevreden met de opkomst want bijna 40 leden waren present. Daar moeten dan in feite nog de +- 15 leden die zich verontschuldigd hadden wegens werk, familiale omstandigheden, ziekte, ... bijgeteld worden zodat we kunnen stellen dat een ruim gedeelte van de Omega leden aanwezig was.

Na een korte introduktie werd opgesplitst in diverse werkgroepen waar soms hevig gediscuteerd werd doch steeds in een positieve en opbouwende zin. Tientallen, misschien wel honderden idee�n werden op tafel gesmeten. De resultaten van de diverse werkgroepen werden verzameld en zullen op de eerstvolgende bestuursvergadering voorgelegd worden voor een eerste evaluatie. Uw bestuur zal hier nog een zware boterham aan hebben om dit allemaal te verwerken en, de voorstellen die weerhouden worden, ook te implementeren. Let wel met sommige voorstellen kan onmiddellijk gestart worden met de implementatie; voor andere zal er iets meer tijd en effort nodig zijn om dit te realiseren. Mogelijks zullen er ook een aantal idee�n sneuvelen omdat ze praktisch niet te realiseren zijn of aan een te hoge kost. Maar dit wisten we op voorhand; alle idee�n moesten op tafel gegooid worden want uit de meest utopische zaken kon soms toch een praktisch haalbaar deel gehaald worden.<br><br />Diegenen die dit wensen kunnen op de Algemene Vergadering van 5 februari een kopie krijgen van deze resultaten.<br><br />Een kleine nieuwjaarsreceptie besloot deze 1e Staten OMEGAal.<br><br /><br />Opmerking: de Raad van Bestuur zal jullie ook op de hoogte houden van de verdere evolutie. Voor de praktische uitwerking van bepaalde idee�n zullen we mogelijks terug jullie hulp vragen gezien de enorme kennis die er aanwezig blijkt te zijn bij onze leden.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives