Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

30/12/2009 door Walter Van Krunckelsven
2009-12-30: nabeschouwing Sylvester

De Sylvester 2009 is voorbij en dus is het tijd om even terug te blikken op het eindresultaat dat ronduit schitterend is met niet minder dan 9 eindzeges.<br /><br />De prestatie van deze Sylvester werd volgens mij echter geleverd door Wouter L. tijdens het World Ranking Event op de 1e dag waar hij in een zeer sterk deelnemersveld op een knappe 2e plaats eindigde op minder dan 30 seconden van de winnaar. Proficiat Wouter, doe zo verder dan kunnen we in 2010 nog enkele epistels over jouw prestaties vol kribbelen.

In de eindstand van deze Sylvester zagen we volgende atleten op het podium waarbij onze jeugd het goede voorbeeld gaf door in Omegakledij aan te treden, voorbeeld dat door een aantal van onze senioratleten niet gevolgd werd. Ik ga geen namen noemen maar kijk maar eens naar de foto's die Jacques hierover zal publiceren en dan weet je genoeg.<br /><br />Op het hoogste schavotje stonden Hannah (D10), Elke (D14), Sien (D18), Leen (D45), Wout (H12), Evert (H14), Bart (H45), Patrick (H50) en Michel (H70).<br /><br />Een plaatsje lager vonden we Ems (D10), Charlotte (D14), Ellen (D35), Rob (H12), Arno (H14), Ollie (H35) en Guido (H45).<br /><br />Op de derde plaats eindigden Lith (D18), Kim (DE), Wout (H10), Tobias (H12), Nelis (H14), Jeroen (H18), Roel (H35) en Frans (H70).<br /><br />Proficiat aan al deze laureaten maar ook aan alle andere Omega deelnemers die onze kleuren naar best vermogen verdedigd hebben.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives