Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

29/12/2009 door Walter Van Krunckelsven
2009-12-29: Sylvester dag 4

Vandaag organiseerden we de 4e dag van de Sylvester in Leopoldsburg. Doordat de schaapherder zich overslapen had moest de start met een 20-tal minuten uitgesteld worden want de meeste omlopen moesten dwars door het gebied waar deze kudde stond en dit zou onherroepelijk tot gestresseerde schapen geleid hebben. Nu waren het enkel de startverantwoordelijken en de baanlegger die zich hier zorgen over moesten maken.

Ondanks dit probleempje, geheel buiten onze verantwoordelijkheid, mogen we toch weer stellen dat we een wedstrijd hebben aangeboden waar weinig of niets op aan te merken viel. Op voorhand was hier en daar een commentaar gehoord dat deze kaart niet op de Sylvester thuis hoorde maar na de aankomst waren er enkel positieve klanken te horen over de baanlegging. Jan en Ria hebben hier mee bewezen dat zelfs op kleinere kaartjes met beperkte mogelijkheden interessante baanleggingen kunnen uitgewerkt worden mits men hier voldoende tijd insteekt.<br /><br />Ook vandaag werden de 2 jongste Omegasken aan de ori�ntatiewereld geshowd want zowel Mila als Wout maakten hun eerste optreden. Jammer dat het zo koud was want anders hadden zij zeker meegestreden voor de snelste tijd op de kinder-O. Ik kijk nu al uit naar de foto's die Jacques genomen heeft maar dat kan nog even duren voor hij zijn keuze heeft gemaakt uit de honderden foto's die hij van dit duo gemaakt heeft (oh ja en hier en daar ook nog van iemand anders).

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives