Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

01/06/2009 door Walter Van Krunckelsven
2009-05-31: VK aflossing

Op de laatste dag van mei werd het Vlaams Kampioenschap aflossing gelopen. Het trio Joep-Dick-Eric had er alles aan gedaan om er een wedstrijd van te maken die de naam "Vlaams Kampioenschap" waardig was. Een uitgekiende start-/wisselzone met de kijkpost boven op de duin tegenover de aankomst en daarnaast een baanlegging die zo uitdagend was (lange benen, korte benen, richtingsveranderingen, tempoveranderingen, klein reli�f, ...) dat bijna 40% van de ploegen (20 op 51) in de mist gingen en hierbij zelfs door zeer ervaren ori�nteurs.

De zege in de "open"-reeks ging naar de aanstormende TROL-jeugd die blijkbaar de optimale mix hadden gevonden om de diverse omlopen aan te pakken. Proficiat aan Micha�l, Dieter en Jeremy voor hun prachtprestatie.<br /><br />De tweede plaats ging naar een ASUB-team en op de derde plaats vinden we een Hamokploeg.<br /><br />In de "familie"-reeks verging het ons iets beter met een zege voor de familie Leeuws. Wouter, Leen en Evert vielen in de open-reeks net buiten het podium (4e plaats). Naast hen op het podium nog een Omega ploeg met de familie Verdeyen (Guido, Elke en Sien) alsook de familie Linten (KOL) op een derde plaats.<br /><br />Naast het aflossingskampioenschap namen ook nog 74 atleten deel aan enkele individuele wedstrijden en tenslotte noteerden we ook 15 kindjes op de kinder-O.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives