Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

13/04/2009 door Jan Delobel
Omega-lopers in het buitenland

Met de paasvakantie trekken er heel wat Omega-lopers naar het buitenland om hun ori�ntatie-kunde te tonen of bij te schaven. Nieuws uit Zweden, Denemarken en Frankrijk.

<b>Joost Talloen</b> trekt naar Zweden, om er een hele boel wedstrijden mee te pikken. Afgelopen donderdag/vrijdag stond er 7-Manna op het programma, een ploegenwedstrijd met 7. Joost liep als startloper bij nacht, voor zijn Zweedse club <br /><a href="http://skogshjortarna.com/">OK skogshjortarna</a> en mocht zijn ploegmaat als 38ste het bos in sturen. <a href="http://www2.idrottonline.se/templates/PageWide.aspx?id=288036">Resultaten</a> en <a href="http://2.bp.blogspot.com/_R3NZviWpGPg/Sd9tKIXQPwI/AAAAAAAAAlk/7XA4Lf5he9I/s1600-h/7manna+1zm..JPG">kaart</a> (bron: <a href="http://wojciechkowalski.blogspot.com">wojciechkowalski.blogspot.com</a>). Met paaszondag was het Bohuslunken in Uddevalla, met <br /><a href="http://www.uok.se/filer_visa.php?id=283">een 11de plaats in H21Lang</a>. Volgend weekend neemt Joost er met zijn club, met oa Desmond Franssen en Thomas Van de Kleij in de ploeg deel aan <a href="http://www.10mila.se/">Tiomila</a>, waar ook <b>Wouter Leeuws</b> zal lopen, voor de Finse ploeg <a href="http://ifbrahe.fi/orientering/index.html">IF Brahe</a>, de Finse ploeg waar ook Bart Delobel de kleuren vertegenwoordigt. OP dit ogenblik is Wouter met junioren op stage in Denemarken, samen met oa <b>coach Stef, Lith en Sien</b><br />De Vlaamse jeugd, olv <b>Walter</b> is op stage in de Elzas, waar ze deelnemen aan <a href="http://paques2009.cocolmar.fr/">P�ques en Alsace</a>. <b>Elke, Charlotte, Nelis en Arno</b> staan hier aan de start, alsook enkele Omega's in hun tweede jeugd: <B>Paulette, Roger, Marie en Marc</B><br /><a href="http://paques2009.cocolmar.fr/medias/result/J1-Resu-cat.html">Resultaten dag 1</a><br /><a href="http://paques2009.cocolmar.fr/medias/result/Result_cat_J2.html">Resultaten dag 1+2</a>

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives