Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

23/03/2009 door Koen Bosmans
Omega jeugdstage Nederland 22-24 mei

Voor degene die al ingeschreven zijn voor Arlon <br />En voor de ongelukkige die op de een of andere goede reden niet mee kunnen naar Arlon <br />Neem maar snel pen en papier (of kruip achter je computer) en schrijf je snel in voor de stage tijdens de 3 daagse van Brabant.<br /><br />Indien je niet bij deze bovenstaande hoort schijf je dan maar vlug in voor beide stages

VOOR WIE?<br />Alle Omega jeugdleden (H/D-10tem -20)<br /><br />WANNEER?<br />Van vrijdag 22 mei tem zondag 24 mei. Exacte uur en plaats van vertrek volgt nog, dit is afhankelijk van onze deelnemers.<br /><br />WAAR?<br />Verblijf op camping nabij/op het wedstrijdcentrum van de 3-daagse van Brabant.<br />*bevestiging hiervan volgt later (maart/april)<br /><br />PROGRAMMA?<br />Vrijdag 22-24 mei: deelname aan de 3-daags van Brabant. �s Namiddags trekken we ruim te tijd uit voor een spel, een partijtje volleybal, een zwembad-bezoek,�<br /><br />WAT MEE TE NEMEN?<br />Info volgt in de loop van mei aan de deelnemers<br /><br />KOSTPRIJS?<br />De kostprijs bedraagt 35 EUR per persoon. In deze prijs zit alles inbegrepen zijnde:<br />- Transportkosten<br />- 2 Overnachtingen, maaltijden<br />- Deelname aan wedstrijden<br />- Omega-jeugd-begeleiding<br /><br />INSCHRIJVEN?<br />Geef je voor zaterdag 9 mei p bij Jan Delobel (Kammenstraat 83, 2910 Essen,jan.delobel@telenet.be, 0497/41.30.42 of 03/677.13.68).<br />Betaling gebeurt via de klassieke Omega-weg.<br /><br />NOG VRAGEN?<br />Spreek me aan of bel (0497/41.30.42) of mail naar jan@delobel.be.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives