Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

21/02/2009 door Walter Van Krunckelsven
Omega jeugdstage te Arlon

Op 18 en 19 april trekken we er dit jaar een eerste keer op uit en wel naar Arlon. Hoofddoel is deelname aan de clubaflossing maar er staat veel meer op het programma.

VOOR WIE?<br />Alle Omega jeugdleden (H/D-10 tem -20)<br /><br />WANNEER?<br />We vertrekken op zaterdagmorgen 18 april, omstreeks 8u00. Einde zondag om 14u00 in Arlon, na de prijsuitreiking, of omstreeks 16u30 terug in Vlaanderen. Exacte uur en plaats van vertrek volgt nog, dit is afhankelijk van onze deelnemers.<br /><br />WAAR?<br />We verblijven in het Centre Sportif de l�Hydrion te Arlon, waar we ook eten.<br /><br />PROGRAMMA?<br />Za 18 april: +-8u00 heenreis, korte training als terreinverkenning in de voormiddag. �s Namiddags deelname aan een wedstrijd. �s Avonds staat er een verrassing op het programma.<br />Zo 19 april: vanaf 08u00: clubaflossing. Omstreeks 14u00: terugkeer naar Vlaanderen.<br /><br />WAT MEE TE NEMEN?<br />Info volgt in de loop van april aan de deelnemers<br /><br />KOSTPRIJS?<br />De kostprijs bedraagt 25 EUR per persoon. In deze prijs zit alles inbegrepen zijnde:<br />- Transportkosten<br />- Overnachting, ontbijt en avondmaal<br />- Lunchpakket op zondag<br />- Trainingskaart op zaterdag en deelname wedstrijd op zaterdag en zondag<br />- Omega-jeugd-begeleiding<br /><br />INSCHRIJVEN?<br />Neem voor woensdag 1 april contact op met Jan Delobel (Kammenstraat 83, 2910 Essen, jan.delobel@telenet.be, 497/41.30.42 of 03/677.13.68).<br /><br />Betaling gebeurt via de klassieke Omega-weg.<br /><br />NOG VRAGEN?<br />Spreek me aan of bel (0497/41.30.42) of mail naar jan@delobel.be.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives