Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

06/12/2007 door Walter Van Krunckelsven
26-01-2008: Algemene Vergadering Omega

Op zaterdag 26 januari 2008 aanvang 14 uur gaat de Algemene Vergadering van uw club door op de Citadel te Diest.

Uw bestuur is er voor u. Zij vergaderen 11 keer per jaar om het reilen en zeilen van de club in goede banen te leiden en zij zouden het ten zeerste appreci�ren moesten jullie ook eens �#65533;n keertje een vergadering bijwonen. Daarom nodigen we jullie beleefd doch met aandrang uit om de Algemene Vergadering van 26 januari bij te wonen.<br /><br />Jullie kunnen hier het bestuur feliciteren met goede realisaties of misschien, indien nodig, op de vingers tikken voor zaken die verkeerd gelopen zijn. Ook bepaalde wensen die jullie hebben (bijvoorbeeld een wekelijkse BBQ, een pensenavond, een meerdaagse stage in het buitenland, wedstrijden op zondagmiddag in plaats van zondagochtend zodat je langer kan uitslapen, ...) kunnen hier op tafel gegooid worden. Op deze vergadering kan, nee moet iedereen zijn zeg kunnen doen, moet over ieder voorstel openlijk kunnen gediscuteerd worden en wordt er finaal beslist (al dan niet met een stemming) of dit geaccepteerd is, moet voorgedragen worden op een hoger niveau (VVO; BVOS), verder moet onderzocht worden of in de prullenmand eindigt. <br /><br />Dus pak je agenda van 2008 (heb je er nog geen pak dan een groot blad en kleef dit straks boven je bed) en noteer: <br /><br /><span style="font-size: 20pt; color: red">op zaterdag 26 januari om 14 uur: Algemene Vergadering Omega in de Citadel te Diest.</span><br /><br />Het voltallige Omega bestuur hoopt jullie daar te mogen begroeten.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives