Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items

April:
Contact-free orienteering.

Meer info zie: www.iorienteering.be

Donderdag 22 april:
HOS in Heilig Hartwijk (Hasselt).

Geannuleerd wegens geen toestemming stadsbestuur. Mogelijks komt er een Corona-proof training in de plaats.

Woensdag 28 april:
Lenteloop op De Renesse (Oostmalle).

Geannuleerd wegens geen toestemming van ANB (broedseizoen).

Dinsdag 4 mei:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest ofwel als video conferentie. Aanvang 20 uur.

Zaterdag 8 mei:
LOS in Heilig Hart/UCLL wijk (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Zaterdag 15 en zondag 16 mei:
Wedstrijden in het Leuvense.

Geannuleerd omwille van Corona-beperkingen.

Woensdag 26 mei:
Lenteloop in provinciaal domein Hofstade.

Verschoven naar september op vraag van Sport Vlaanderen (combinatie met dagactiviteiten).

19/06/2020 door Walter Van Krunckelsven
20200704 - training in Leopoldsburg

Na een lange gedwongen rustpauze kunnen we eindelijk terug aan de slag. In het weekend van 4 en 5 juli bieden we onze leden een training aan in Leopoldsburg op de kaart Kamp van Beverlo. Zaterdag en zondagnamiddag zijn dit vrije trainingen op zondagvoormiddag is dit een groepstraining.

De start is aan het standbeeld op het grote grasveld van het militair park (Zegeplaats); parkeren kan op het grasveld aan de andere kant van de baan.

Het vieze beestje is nog altijd niet bedwongen dus wij rekenen er op dat jullie de veiligheidsmaatregelen maximaal respecteren (social distance!!!).Er worden 3 omlopen voorzien (6.6 km; 4.6 km en 3.2 km) en er is geen tijdsopname en de controleposten zijn rood-witte lintjes van +- 50 cm lang met een controlenummer op (dus geen EMIT of SportIdent nodig!!!).

Op zaterdag ben je volledig vrij om te starten tussen 9u30 en 16u30. Om toch enig zicht te hebben op wie er gaat komen vragen we jullie om in te schrijven via mail aan Walter met vermelding van de gekozen omloop. In ruil krijgen jullie dan een pdf-file van de kaart die jullie wel zelf moeten afdrukken.

Op zondagvoormiddag is er dan de groepstraining met start tussen 10u00 en 12u00 doch omwille van de veiligheidsaspecten vragen we dat jullie je inschrijven (weer via mail naar Walter) met opgave van de gekozen omloop alsook een opgave van je voorkeurstarttijd (starten op de even minuten); inschrijven kan tot donderdag 2 juli (niet ingeschreven = geen kaart . We zullen het overzicht van de inschrijvingen publiceren op onze website. Gelieve niet te lang op voorhand aan te komen en respecteer achteraf ook de social distance. Denk er aan dat er geen voorzieningen zijn (geen kleedkamers, douches of cafetaria). Om jullie aan te moedigen om te kiezen voor deze optie zorgen wij voor de kaarten.

Op zondagnamiddag (tussen 13u00 en 16u30) heb je weer de mogelijkheid om vrij te starten; zelfde afspraken als zaterdag.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives