Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

16/09/2007 door Walter Van Krunckelsven
16-09-2007: Omega jeugd doet het weer

De Omega jeugd beheerste weer eens het Vlaams Kampioenschap Midden afstand met niet minder dan 4 zeges op 5 wedstrijden. Tel daarbij nog 3 tweede plaatsen en 2 derde plaatsen en je moet toegeven dat het podium weer goed gevuld werd met de Omegakleuren (alhoewel ik moet opmerken dat enkelen vergeten waren om hun Omega T-shirt, looppak of fleece aan te doen).<br /><br />Ook onze senioren deden met 4 maal goud, 1 maal zilver en 2 keer brons hun duit in het zakje.

Onze meisjes scoorden aan 100% want beide podia waren volledig bezet door Omegetjes. Bij de pupillen waren dit Charlotte, Elke en Hannah terwijl bij de beloften Sien, Lith en Nele de treedjes beklommen. Bij de junioren hadden Miek en Saartje afgesproken om een grotere uitdaging te zoeken door bij de Dames elite mee te strijden. Miek met succes want zij werd knap derde.<br /><br />Bij de jongens pupillen haalde Evert het goud binnen voor Arno terwijl bij de junioren de eerste plaats naar Wouter ging. <br /><br />Bij de Dames seniors haalden Veerle (Dames elite) en Leen (Dames Veteranen A) goud; zilver was er voor Marieke en brons zoals reeds gezegd voor Miek (bij de Dames elite).<br /><br />Ook onze heren behaalden tweemaal goud namelijk Sooi (Heren Veteranen A) en Frans (Heren Veteranen D) en brons voor Michel (Heren Veteranen D).<br /><br />Proficiat aan al deze laureaten maar ook aan de anderen die onze kleuren naar best vermogen verdedigd hebben.<br /><br />Tot slot willen we nog even de zeges vermelden van Lieve (SD) maar vooral van Wout Ceulemans (SE). Het begin van een lange reeks overwinningen?

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives