Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

26/08/2007 door Walter Van Krunckelsven
Team-O-Five: suspens tot aan de finishlijn

Vandaag werd in de buurt van Maasmechelen gestreden voor de Team-O-Five trofee. Een tiental ploegen had zich ingeschreven voor deze extravagante wedstrijd waarbij de organisatoren telkenmale de deelnemers weer verrassen met speciale opdrachten. <br /><br />Daarnaast ook nog een regionalleke met een honderdtal deelnemers die, onder een stralend zonnetje, kwamen genieten van een fysieke en technisch hoogstaande wedstrijd. <br /><br />Proficiat aan het trio Karl, Sooi en Bart geassisteerd door Koen (het PC wonder).

Hitchkock had geen beter scenario kunnen schrijven want bij het ingaan van de laatste proef (een Wagener waarbij alle 5 de leden van de ploeg moesten deelnemen) kwamen nog een viertal ploegen in aanmerking voor de eindzege. E�n na �#65533;n kwamen de diverse teamleden binnengelopen en dit gebeurde gelijkmatig voor 3 van deze ploegen (enkel de juniorenploeg moest het hoofd buigen voor de fysieke kracht van de volwassenen). Uiteindelijk waren van elk van deze 3 ploegen reeds vier lopers aan de laatste post gearriveerd en het was dus de binnenkomst van de laatste loper die over verlies of winst zou beslissen. Wie er gewonnen heeft, wel kijk even in de uitslagen want ik weet het ook niet meer (zo spannend was het).<br /><br />Als we finaal toch een minpuntje mogen aanhalen was dit het beperkt aantal ploegen dat zich voor deze wedstrijd had aangemeld. Karl, Sooi en Bart zijn hier maanden mee bezig geweest om alles tot in de kleinste details uit te werken en dan zijn 10 ploegen er toch wel op zijn minst 10 te weinig. Hopelijk kunnen er volgend jaar wat extra atleten overtuigd worden om een zondagswedstrijdje niet te beperken tot een klassieke regionale maar om eens een keertje te proeven van het lekkers dat hen zal voorgeschoteld worden.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives