Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

10/06/2007 door Walter Van Krunckelsven
De Trophy's in Heer-sur-Meuse

De voorbije 2 weekends troffen we een 10-tal Omega leden aan in Heer-sur-Meuse om samen met vrijwilligers van enkele andere clubs (zoals BGS en de Molse redders) te helpen bij de praktische organisatie van de Eandis en de Electrabel Trophy.<br /><br />De overall verantwoordelijkheid van deze massa-evenementen (in totaal +- 900 deelnemers) ligt trouwens ook bij 2 van onze leden namelijk Rik S. en Niek D.J.<br /><br />Het bestuur houdt er aan om alle Omegaleden die meegeholpen hebben te bedanken voor hun inzet om langs deze weg de ori�ntatiesport in het algemeen en onze club in het bijzonder te promoten naar de buitenwereld.

Met het domein Massembre als uitvalsbasis kregen de deelnemers een uitgebreide diversiteit van aktiviteiten voorgeschoteld.<br /><br />Naast enkele ludieke proeven zoals jeanshanging, MTB-trial, buxterrace, beachtennis, shoot-trikker, een touwenparcours hoog in de bomen en een survivaltocht was er ook ruim aandacht voor iets meer intensieve wedstrijdjes.<br /><br />Wat dacht je van:<br /> - een nachtori�ntatie (duur +- 100 minuten);<br /> - een kanotochtje door de winnaars afgelegd in een halfuurtje; de weergoden hielpen hier een beetje mee door de atleten midden op het meer te verrassen met een hevig onweer;<br /> - een lange ori�ntatietocht (richttijd 200 minuten; de laatsten deden hier bijna 6 uur over);<br /> - een mountainbiketochtje (ruw ingeschat op 30 km maar met een hoogteverschil van een tweehonderd meters);<br /> - als afsluiter een ori�ntatiesprintje (met als richttijd 80 minuten).<br /><br />De deelnemers moesten hier niet uit kiezen, neen ze moesten al deze proeven afleggen. <br /><br />Door Rik en Niek zijn we nu reeds gevraagd om ook volgend jaar aanwezig te zijn om te helpen bij start, aankomst, tijdsopname, ... We rekenen er op dat naast diegenen die dit jaar aanwezig waren, we volgend jaar nog op een aantal extra kandidaten kunnen rekenen zodat het iets minder stresserend is om tijdig bij de aanvang van een volgende proef te geraken als de huidige opdracht wat uitloopt.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives