Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

26/12/2006 door Walter Van Krunckelsven
einde van een succesvol jaar?

De openingsdag van de Sylvester was de laatste wedstrijdorganisatie van onze club voor dit jaar. Is dit ook het einde van het jaar? Zeker en vast niet:<ul><br /><li>Onze jeugd moet tijdens de nacht van 29 op 30 december nog onder de Diestse grond kruipen om de Omega schat te redden van het gruwelijke monster (meer info in het nieuwsitem van 19/12).</li><br /><li>Daarnaast moet iedereen in de 4 volgende dagen nog alles in het werk stellen om ofwel zijn goede resultaten te verdedigen tegen de concurrentie terwijl diegenen die vandaag iets minder presteerden alles in het werk moeten stellen om hun klassement te verbeteren.</li><br /></ul>

Wat de wedstrijd van vandaag zelf betreft heb ik aan het secretariaat enkel positieve commentaren gehoord uitgezonderd het gesakker hier en daar van iemand die gedeclasseerd was omdat hij bij het pinnen het nummer niet gecontroleerd had.<br /><br />Want inderdaad, Bart VdM had de voorbije maanden een grondige herverkenning van de kaart gedaan en hij was hierbij natuurlijk op een aantal interessante plaatsen gestoten voor een schitterende baanlegging. Hij bewees dat je de posten niet diep in een put moet steken om toch de nodige uitdagingen te bieden aan de deelnemers. Een combinatie van korte en lange benen met frequente richtingsveranderingen eisten een constante aandacht van elke deelnemer en als deze dan even verminderde, kreeg men prompt de rekening aangeboden door tijdsverlies of foutief pinnen.<br /><br />Wat het aantal deelnemers betreft mogen we zeker niet klagen want naast de 290 vooringeschrevenen kregen we ook nog meer dan 50 daginschrijvers over de vloer. <br /><br />Ondanks de vrieskoude lieten ook onze allerjongsten het niet afweten en ook hier noteerden we 9 dappere youngsters.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives