Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

09/05/2006 door Walter Van Krunckelsven
De Gelukzalige Ori�nteur - epiloog

Dank zij Bart en Karl heb ik vandaag (en niet vorige week zoals sommigen misschien mochten denken) alle informatie gekregen rond "De Gelukzalige Ori�nteur" en ik wil deze dan ook graag met jullie allen delen. Voor diegenen die erbij waren, alle informatie hoe ze tot de juiste oplossing moesten komen; voor de anderen genoeg om hen te doen watertanden en uitkijken naar volgend jaar als ze misschien ook mogen deelnemen aan deze unieke belevenis.<br /><br />Bart, Karl en Sooi nogmaals bedankt vanwege alle deelnemers voor de fantastische dag die jullie ons bezorgd hebben.

De verschillende kaarten die gebruikt werden kan je <a href="http://www.olomega.be/news/kaarten gelukzalige.gif">hier terugvinden</a>. <br /><br />Hierna krijg je hierbij een overzicht van <a href="http://www.olomega.be/news/tips gelukzalige2.doc">alle tips</a> die over de diverse omlopen verspreid waren. <br /><br />Slechts 10 van deze tips waren vereist om tot de identificatie van de oplichters te komen. Deze excel file laat je zien met welke tip je wie kon <a href="http://www.olomega.be/news/Analyse.xls">wegschrappen</a> (bepaalde personen konden meermaals geschrapt worden). <br /><br />Na deze oefening bleven de namen van de 3 oplichters over. Aan de hand van tip 45 kon je afleiden dat Roeland Verscheen (= anagram van 'Leen van de Schorre') in het echt een vrouw was (= Leen Wouters). Tip 60 leerde je dat Ine Diskets (= anagram van 'de kinesist') de oudste was (dus Dick Ducro). Bleef dus over dat Dirk Fabr� Annemieke Van Slip (= anagram van 'pa van Miek en Nelis') moest zijn.<br /><br />Na de middagsessie waren er slechts 3 deelnemers die tot het juiste resultaat waren gekomen namelijk Leen W., Els P.; en Roel VdM. Proficiat.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives