Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

07/05/2006 door Walter Van Krunckelsven
Scrupuleuze, malafide gokkers ontmaskerd dank zij "De Gelukzalige Ori�nteur"

Door een interventie van het gerecht van het arrondissement Brussel-Halle-Vilvoorde kon de geplande wedstrijd voor de G.O. geen doorgang vinden.<br /><br />Na de vele invallen, huiszoekingen en ondervragingen van de voorbije week (zie eerdere nieuwsberichten) was het gerecht er van overtuigd dat de 3 misdadige criminelen zich onder het Omega gezelschap moesten bevinden.

Iedereen werd gepromoveerd tot Inspecteur 1e klasse A en kreeg de opdracht deze 3 individuen te identificeren. <br /><br />Op een aantal ori�ntatieposten vond men tips terug waardoor �#65533;n of meerdere personen van het verdachtenlijstje konden geschrapt worden (de meest evidente tip was "zij behoren zeker <b><u>niet</u></b> tot het Omega bestuur" want dit zijn niet anders dan broodeerlijke, integere personaliteiten). Spijtig genoeg waren de kaarten niet van de alom geroemde Omega kwaliteit want hier en daar was er gespiegeld, gedraaid, verschoven, bijgetekend of weggelaten.<br /><br />Na een eerste zoekbeurt (en een aperitiefje) moest de finale de beslissing brengen van wie de beste speurder was (of diegene met het meeste geluk) en die dan ook voor �#65533;n jaartje de titel van "Gelukzalige Ori�nteur" mocht dragen. Hierbij moest een labyrintori�ntatie afgewerkt worden doch ook hier was er hier en daar wat verkeerd gebeurd bij het afdrukken van de kaart (spiegelbeeld, ...). Dank zij de fouten van enkele van mijn concurrenten en de nodige dosis geluk lukte het me als eerste de finish te bereiken. Restte me nog enkel de stoel te kiezen met de juiste combinatie van criminelen (doch als je de namen zag waaruit je kon kiezen en je kent deze mensen een beetje was dit de gemakkelijkste opdracht van de dag) en de avond, wat zeg ik het ganse jaar, kon niet meer stuk.<br /><br />Tot slot <a href="http://www.olomega.be/news/Annemieke Vanslip.pdf">via deze link de briefwisseling van Annemieke Vanslip</a> die ik van een corrupte onderzoeksrechter voor een zacht prijsje (2 drankbonnetjes) kon kopen.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives