Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

09/03/2006 door Walter Van Krunckelsven
De Gelukzalige Ori�nteur - Omega clubfeest - BK aflossing

Het weekend van 6 en 7 mei 2006 zal voor eeuwig in de annalen van onze club gegrift zijn.<br /><br />Zaterdag 6 mei: Na vele jaren van ontbering heeft het door menig OMEGA-lid vervloekte triumviraat zich terug verenigd. Bart, Sooi en Karl hebben niet aan de drang kunnen weerstaan en zijn hervallen in hun oude driften en tekenen opnieuw voor de organisatie van de legendarische <b>'Gelukzalige Ori�nteur'</b>.<br /><br />Aansluitend aan dit 'O'-festijn een festijn voor de fijnproever: <b>'het OMEGA clubfeest'</b>.<br /><br />Zondag 7 mei nemen we dan met z'n allen deel aan <b>'het Belgisch Kampioenschap Aflossing'</b>.

Voor dit alles zijn er verschillende keuze pakketten beschikbaar. Enkele voorbeelden: <br />���enkel de Gelukzalige<br />  �enkel het clubfeest<br />  �het clubfeest en het BK<br />  �...<br />  �en natuurlijk het volledig pakket 'au grand complet'<br /><br />Wanneer we de kosten voor het totaal pakket optellen zouden we de volwassenen bijna 50 euro moeten aanrekenen maar aangezien het bestuur dit evenement betaalbaar wil houden voor alle leden komt de club tussen voor bijna de helft van deze kostprijs (prijs voor de Omega leden: 25 euro). Voor de jongeren draagt de club zelfs nog wat meer bij.<br /><br /> <a href="http://users.skynet.be/fa412566/gelukzalige en clubfeest 2006.doc">Voor meer info klik hier.</a> <br /><br />Uiterste inschrijvingsdatum is zondag 2 april doch wij zouden het zeer op prijs stellen mocht je zo snel mogelijk inschrijven (hebben dit nodig om onze optie voor de overnachting te confirmeren).<br /><br />Inschrijven kan via de website, via mail aan karl.keuppens@pandora.be of persoonlijk bij Bart, Sooi of Karl.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives