Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

21/01/2006 door Walter Van Krunckelsven
Technische training van 21 januari te Schaffen

<img style="border: none;" alt="Hees detail" hspace="5" vspace="5" align = "left" src="http://www.olomega.be/news/data/upimages/TrainingHeesDetail1.gif" />Het succes van onze technische trainingen blijft stijgen. Dit maal waren er een 40-tal gegadigden voor de maaltijd bereid door Jan. <br /><br />Als het zo blijft doorgaan moeten we misschien nog selectiewedstrijden gaan organiseren om te bepalen wie er aan de training mag deelnemen.<br /><br />Als aperitiefje kregen we een pittige opwarming; extra gekruid door het tempo van onze 2 kabouters Elke en Charlotte.

<br />De jongsten, alsook de beginners, kregen een semi F-omloop geserveerd doch met enkele moeilijkere posten (die wat verder van de weg stonden dan gebruikelijk) alsook enkele benen die uitnodigden tot doorsteken. De nieuwkomers kregen de gebruikelijke initiatie gevolgd door een begeleiding op de omloop.<br /><br />De groepen 2 en 3 kregen als voorgerechtje een denkwerkje. Iedereen kreeg een klassieke Sudoku en rondom de startplaats waren een aantal controleposten gezet waar extra cijfers konden verzameld worden. Het werd dus een keuze tussen onmiddellijk beginnen puzzelen of eerst rondlopen en dan puzzelen. Finaal bleek Miek hierin de snelste; zij hield het bij denkwerk alleen.<br /><br />Het hoofdgerecht voor groep 2 (de middenmoters) was een wedstrijdje met een pikante smaak; de wegen waren namelijk in de printer blijven steken. <br /><img style="border: none;" alt="Hees detail" hspace="5" vspace="5" align="right" src="http://www.olomega.be/news/data/upimages/TrainingHeesDetail2.gif" /><br /><br />De steak van groep 3 (de gevorderden) was 'au point'. De kaart had de printer slechts even gezien zodat er slechts weinig informatie beschikbaar bleef om tussen de posten te laveren.<br /><br />Als toetje werden alle aanwezigen dan letterlijk vergast op een lekker stukje cake ons aangeboden door Jeroen ter gelegenheid van zijn verjaardag. <b>Jeroen, nogmaals proficiat</b> en bedankt (het was lekker).<br /><br />Ook willen we Jan bedanken voor dit festijn en ik kijk al uit naar onze volgende training op zaterdag 18 februari in het Gruitroderbos. Broeder Bart zal zich dan voor de kar spannen om ons allemaal wat te laten bijleren.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives