Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

27/11/2005 door Roel Van de Moortel
Van koude voeten op de Hechtelse Duinen tot sneeuwpret in zwemkledij

Hoewel koning winter trachtte roet in het eten te gooien, weerhield dit de Omega's niet om massaal te komen trainen. Nadien werd, na een opwarmertje in 't Klein Cafeeke, de wildwaterbaan in Hengelhoef nog alle eer aangedaan. <br />

Daar VVO op zoek was naar een goed trainingspubliek voor het praktijkexamen van de 8 cursisten van de trainer B cursus, werd de Omega training op de Hechtelse duinen voor dit doel opengesteld.<br /><br />�s Morgensvroeg nog een ongerust telefoontje van de cursusbegeleider of de Omega�s niet zouden afhaken gezien het winterweer? Niet iedereen kent de Omega spirit dus, want op �#65533;n enkele uitzondering niet te na gesproken, naam en adres zijn gekend, waren 40 Omega�s present. Enkelen hadden zelfs school- of speelkameraadjes meegebracht!<br /><br />Met de cursisten, examinatoren, een paar jonge Trollen en een Borascaan stonden er 53 ori�ntatielopers klaar tussen de besneeuwde duinen.<br />De gevorderden kregen van de door Omega zeer aangenaam verraste cursisten een fysieke training, een droogtraining en diverse technische oefeningen voorgeschoteld. De nieuwkomers en 9 min 10-jarigen kregen training van de eigen jeugdtrainers.<br /><br />De geslaagde training werd afgesloten met warme chocomelk en een drupke om terug wat op temperatuur te komen. <br /><br />Na een kort bezoekje aan �t Klein Cafeeke te Hechtel waar de koude voeten tegen de radiator opgewarmd werden, trokken nog 29 Omega�s naar Hengelhoef om zich ditmaal bij subtropische temperaturen uit te leven.<br />Glijpartijen, golven, kolkende stromen, sneeuwballen gevechten in zwemkledij en natuurlijk de centjes op de bodem van het zwembad maakten er een geslaagde uitstap van. <br /><br />Voorwaar een dag om met plezier aan terug te denken. Afin, toch bijna voor iedereen �<br /><br />Een leuk fotoverslag van de training vind je op de jeugdsite.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives