Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

13/11/2005 door Walter Van Krunckelsven
Wisselbeker Rik Thys

De 13e editie van deze wisselbeker was een successtory over de ganse lijn met een prachtige baanlegging, een goede organisatie, veel deelnemers en een heerlijk najaarsweertje. <br /><br />Dat de beker dan ook nog door onze ploeg werd gewonnen maakte het succes compleet.

Deze overwinning is in niet geringe mate te danken aan de prachtprestatie van onze dames (zij wonnen alle 3 de reeksen). <br /><br />In een ander artikel op deze website kan je de details lezen van de strafminuten die kwistig werden uitgedeeld ten gevolge van de moeilijkheden die Chris in de diverse parcours had ingebouwd want finaal waren er slechts 14 atleten die foutloos rondliepen waaronder niet minder dan 6 Omegasken. Proficiat aan Veerle, Katleen, Paulette, Karl, Peter en Dirk omdat zij hun huiswerk rond de postbeschrijving goed hadden ingestudeerd.<br /><br />Dank zij een spoedingreep van de familie Van de Moortel en wat extra nachtwerk (waarbij zelfs de buren uit hun bed gezet werden om aan het nodige printerpapier te geraken) konden we ook de allerkleinsten hun Kinder-O aanbieden. Dat er slechts 6 ukkies opdoken zal er ons niet van weerhouden om ook bij de volgende gelegenheid het lint uit te rollen zodat ook zij hun portie ori�ntatiesport kunnen beoefenen.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives