Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

26/10/2005 door Walter Van Krunckelsven
Schaduwloop Sinterklaascross

Naar goede gewoonte houden we onze schaduwloop tijdens de Sinterklaascross die dit jaar doorgaat op 4 december. Omdat het Kamp van Beverlo misschien niet meer zoveel geheimen voor sommigen onder jullie heeft, voorziet het jeugdbestuur echter een specialleke voor de deelnemende Omega jeugd zodat we jullie toch het vuur aan de schenen kunnen leggen.

Omdat de pupillen (D/H -10 & -12) die dag echter hun laatste wedstrijd van de Flanders O-cup afwerken, wordt voor hen deze schaduwloop verschoven naar een latere datum. We houden jullie op de hoogte.<br /><br />De andere jeugdleden dienen zich tijdig in te schrijven via de gekende kanalen (deze site, per mail of telefonisch aan Roel) zodat een schaduwer kan gezocht worden.<br /><br />Volwassenen die hun steentje willen bijdragen, kunnen zich via dezelfde weg opgaven als schaduwer. Zoniet zullen Chinese vrijwilligers aangeduid worden. We beloven plechtig om rekening te houden met de fysieke capaciteiten van de schaduwers om re-animaties te vermijden.<br /><br />Afspraak ter plaatse om 10u30 voor iedereen die zich heeft opgegeven.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives