Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

25/10/2005 door Jan Delobel
4 december - Sinterklaascross - Leopoldsburg

<img align="left" hspace="5" vspace="5" style="border: none;" alt="sint" src="http://www.olomega.be/news/data/upimages/sintkalender.gif" /> Naar jaarlijkse gewoonte heeft de secretaris van Omega weer een uitnodiging gestuurd aan de Sint met de vraag om ons met een bezoekje te verblijden tijdens onze Sinterklaascross van zondag 4 december in het Kamp van Beverlo te Leopoldsburg.

Tot op heden hebben we echter nog geen bevestiging gekregen en we kunnen met allen maar best heel braaf zijn en veel crosskes lopen en zo hopen dat hij alsnog komt.<br /><br />Mocht hij komen, brengt hij zeker en vast voor alle lopers, en voor de jongsten in het bijzonder, een verrassing mee. Dus zorg dat je er bij bent!!!<br /><br />Denk er wel aan om je kleine spruiten vooraf in te schrijven voor de speciale kinderomloop ten laatste op zondag 27 november en dit bij Marieke Moens (013/31.22.40) of op het speciale inschrijvingsbord dat vanaf november aanwezig zal zijn op de wedstrijden.<br /><br />Voorwaarden zijn wel dat tenminste �#65533;n van de ouders lid is van een ori�ntatieclub en dat de kinderen die deelnemen aan deze speciale kinderomloop moeten geboren zijn in 1995 of later.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives