Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

24/10/2005 door Roel Van de Moortel
Carpool naar FRSO wedstrijden voor Omega jeugd

Om onze jeugdige Omegasken de kans te bieden hun technische en fysieke capaciteiten bij te schaven, gaan we dit winterseizoen van start met een heuse carpool naar enkele FRSO-wedstrijden.

De jeugdbegeleiders zullen zorgen voor vervoer naar een aantal interessante FRSO-wedstrijden die niet overlappen met de eigen jeugdkalender of deze van de VVO-ploegencommissie. Het vervoer is gratis, deelname aan de wedstrijden dien je wel zelf te betalen.<br />De carpool staat open voor alle Omega jeugd met dien verstande dat je wel volledig zelfstandig je omloop kan afleggen. De begeleiders gaan dus niet mee in het bos.<br /><br />Als eerste carpool staat Groenendaal op 30 oktober op het programma. Deze wedstrijd is afgelast als gevolg van een beslissing van de lokale overheid (Walter 25/10).<br /><br />In januari voorzien we tweemaal een carpool naar de Ardennen. <br />Voor de wedstrijd te Groenendaal (oro-hydro) kan je je uiterlijk tot vrijdagavond inschrijven <a href="http://www.olomega.be/news/inschrijvingen.php?subaction=showfull&id=1130180619&archive=&start_from=&ucat=8&">via de site</a> of telefonisch bij Roel (0477/504171).<br />We vertrekken zondagmorgen om 8u30 stipt aan de Lindemolen te Diest en zijn terug omstreeks 14u00. <br /><br />Uitgebreidere info over andere carpools zal verschijnen in het boekje van november.<br /><br /> <a href="http://www.olomega.be/news/inschrijvingen.php?subaction=showfull&id=1130180619&archive=&start_from=&ucat=8&">Inschrijven</a>

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives