Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

12/10/2005 door Walter Van Krunckelsven
1e VVO Herfstwisselbeker

De VVO Herfstwisselbeker is een wedstrijd voor ploegen van 5 personen en wordt gelopen op een oro-hydro kaart. <br /><br />Onze voorzitter had in Maasmechelen een aantal omlopen uitgezet om duimen en vingers van af te likken.

De eerste 2 plaatsen werden behaald door KOL-teams en de Omega ploeg bestaande uit Tomy, Guido, Jonathan, Leen en Sien behaalde een mooie derde plaats.<br /><br />Het Omega team van Roel, Sooi, Niel, Wouter en Nathalie stond heel hoog aangeschreven bij de bookmakers en maakte zijn favorietenrol ook bijna waar, was het niet dat Niel bij het pinnen van de laatste post het postnummer niet controleerde en aldus een verkeerde post meepakte. Een jeugdzonde die dit keer spijtig genoeg ook zijn invloed had op zijn ploegmakkers. We zijn er echter van overtuigd dat hij deze fout niet meer gaat maken in zijn hopelijk lange en succesrijke ori�ntatiecarri�re.<br /><br />Naast deze ploegenwedstrijd was er ook nog de mogelijkheid om individueel een oro-hydro test te doen (of eventueel een klassiek parcours op een standaard IOF kaart). Ondanks het late startuur (om niet te interfereren met de ploegenwedstrijd) noteerden we toch nog een 80-tal atleten.<br /><br />Ook op de kinder-O waren weer een 8-tal kindjes present om hun eerste stappen in de ori�ntatiewereld te zetten.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives