Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

12/10/2005 door Roger Aerts
Etienne VAN GASSE loopt zich in de kijker op de World Cup Final

<img align="left" hspace="5" vspace="5" style="border: none;" alt="Etienne" src="http://www.olomega.be/news/data/upimages/EtienneVG_small.jpg" /> <br />Van 3 tot 10 oktober had de World Cup Final plaats in de streek van Subiaco in midden Italie. Omdat bij IOF wedstrijden altijd de 6 eersten gelauwerd worden, is Etienne VAN GASSE (ASUB) er in geslaagd van bij de Sprint met een mooie <strong>vijfde plaats</strong> het podium te mogen delen met de groten van de wereld.<br>

De dag voordien had hij reeds zijn kwalificatiereeks gewonnen. Hiermee gaf hij het bewijs dat zijn prestatie niet meer louter toeval was. Spijtig genoeg geraakte hij de dag nadien tijdens de Long Distance gekwetst aan de knie waardoor hij uit de verdere competitie verdween. Gezien zijn leeftijd, is hij zekere iemand met toekomst.<br />Verder waren er drie Belgische finalisten zowel bij de Sprint als bij de Middle Distance, wat zeker een goed resultaat is. De ploeg was volledig samengesteld uit FRSO atleten. Wim Peers was geselecteerd maar moest de week voordien afhaken omwille van een opgelopen kwetsuur. Maar weinig vlamingen hadden meegedaan aan de selecties of hadden problemen ontrent verlof of budget. Volgend jaar hebben de World Cups plaats in Estland en Frankrijk en de WOC in Denemarken; een deelname hieraan zou toch financi�el haalbaar moeten zijn. Laten wij hopen van meer VVO atleten daar naartoe te kunnen sturen.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives