Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

12/10/2005 door Walter Van Krunckelsven
4e Nationale in Opglabbeek

Na de ontgoochelende prestatie van het BK Middle distance hebben onze atleten het vertrouwen toch terug wat kunnen opkrikken tijdens deze nationale wedstrijd zodat we met een gematigd optimisme het BK Sprint tegemoet kunnen kijken.<br /><br />Eerste plaatsen waren er voor Elke (D10), Miek (D18), Leen (D40), Evert (H10), Kim (H18), Sooi (H40), Frans (H70), Niel (LE) en Roel (LD)<br>

Verder waren er tweede plaatsen voor Charlotte (D10), Sien (D14) en Els (D21) alsook derde plaatsen voor Nathalie (D14), Els (DE), Gerd (DB), Liset (D50), Maria (D55), Nelis (H10), Wouter (H16), Joost (HE), Dirk (HB), Guido (H40) en Jonathan (LE).<br /><br />Opmerkelijk zijn toch de resultaten van enkele families onder ons (zonder iemand tekort te willen doen). Kijk even naar de Fabr�kes (alle 4 op het podium), de familie Wouters/Leeuws (alle 3 op het podium), de Verdeyens (3 van de 4), de zusterkes Hendrickx en de terugkeer van de Talloen jeugd (met 2 podiumplaatsen).<br /><br />Aan allen die op het podium stonden maar ook aan alle anderen die de Omega kleuren naar best vermogen verdedigd hebben, nogmaals proficiat.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives