Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

11/09/2005 door Walter Van Krunckelsven
Kattenbos bezorgt OMEGA geen kater

Het 1e Vlaams Kampioenschap middenafstand is een ware topper geworden voor de Omega atleten. Bij de jeugd behaalden we 5 van de 6 gouden medailles terwijl de senioren zich ook langs hun beste kant lieten zien met 4 van de 9 gouden medailles.

Zonder de jeugd te kort willen doen begin ik toch met de prestatie van Bart Delobel die goud behaalt in de Open (= Elite) categorie.<br /><br />Onze meisjes lieten slechts enkele kruimels liggen voor de andere clubs en behaalden goud in elke reeks.<br /> - goud: Miek (junioren), Sien (beloften) en Elke (pupillen)<br /> - zilver: Nathalie (beloften)<br /> - brons: Charlotte (pupillen)<br /><br />Onze jongens deden het iets minder goed met "slechts" 2 van de 3 gouden medailles. Opvallend was ook de prestatie van Wouter die zich als 16-jarige heel goed wist te klasseren tussen de 18-jarigen.<br /> - goud: Niel (junioren) en Arno (pupillen)<br /> - zilver: Dennis (junioren)<br /> - brons: Wouter (junioren)<br /><br />Bij de dames werd de helft van de gouden medailles gehaald (2 op 4).<br /> - goud: Leen (Vet. A) en Paulette (Vet. B)<br /> - brons: Kim (Open)<br /><br />Tenslotte mochten we bij de heren ook 2 gouden medailles toejuichen.<br /> - goud: Bart (Open) en Fran�ois (Vet. A)<br /> - brons: Frans (Vet. D)<br /><br />Aan al deze laureaten alsook aan alle andere Omega-deelnemers van harte proficiat en zorg er voor dat we volgende zondag vanuit H�vremont met een gelijkaardig resultaat huiswaarts keren.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives