Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

08/06/2005 door Walter Van Krunckelsven
Wedstrijd 12 juni: Stad Diest

<img style="border: none;" alt="de markt" align="right" hspace="5" vspace="5" src="http://www.diest.be/images/Markt.jpg" /> Zondag aanstaande (12 juni) is er een orientatiewedstrijd in Diest ingericht door onze club. Patrick Wallaert (baanlegger van dienst) heeft ons al beloofd om jullie de mooiste hoekjes van Diest met zijn Citadel en Warandepark te laten zien zodat het moeilijk wordt om te kiezen tussen een snelle wedstrijd of genieten van al het moois.

We rekenen zoals steeds op een talrijke opkomst van al onze leden en daar er een aantal omlopen zijn die enkel door de stad gaan, kan je gerust nonkel Jef en tante Maria meebrengen.<br /><br />Ook voor onze studenten is dit een welkome afwisseling tussen het studeren, even verpozen bij een flinke inspanning, een goed doucheke en dan terug aan de slag om de tabel van Mendelejev of de hoofdsteden van de Franse departementen van buiten te leren. <img style="border: none;" alt="de citadel, een beboste heuvel" align="left" hspace="5" vspace="5" height="180" width="240" src="http://www.toerismediest.be/images/foto/para1.jpg" /><br /><br />Samenkomst: Voetbalkantine KFC Diest onder zittribune Warandestadion. <br />Wegaanduiding vanaf ring Diest (R26) ter hoogte van Station (N29) en rondpunt bij binnenkomen van Diest via N2 <br />Grote kantine, kleedkamers en douches aanwezig

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives