Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

29/05/2005 door Walter Van Krunckelsven
De Wagener - opnieuw een successtory voor Omega

<img style="border: none;" alt="de winnaars" align="right" hspace="15" vspace="5"src="http://www.olomega.be/news/data/upimages/Wag_RoelMiekJochen.JPG" />Naast de eerste 2 plaatsen in de ploegenwedstrijd behaalde Omega ook de zege als club met de meeste deelnemers. Vooral deze laatste zege werd erg gesmaakt door de aanwezige Omega-leden daar ze allen vergast werden op een gratis consumatie aangeboden door de organiserende club OLV Eifel.

De Wagener, een wedstrijd waarbij teams van 3 personen eerst tesamen enkele posten aandoen, daarna verdelen ze de overige posten onder elkaar en op het einde werken ze samen de laatste posten af, kende dit jaar zijn verloop in Vielsalm op de kaart 'So Bechefa'.<br />De overwinning ging dit jaar naar het team Omega 8 bestaande uit <b>Miek, Jochen en Roel</b> dankzij de schitterende postenverdeling van Roel die, rekening houdend met de fysieke en technische mogelijkheden van zijn teamgenoten, er voor zorgde dat ze nagenoeg samen aan de verzamelpost kwamen. <br />Ook de tweede plaats was voor een Omega-team nl. Omega 7 bestaande uit <b>Tomy, Wouter en Bart</b>.<br />Om het feest compleet te maken ging ook de overwinning van de club met het grootst aantal deelnemers naar Omega.<br />Aan de winnaars, de tweeden en alle andere Omegasken nogmaals proficiat en hopelijk tot volgend jaar om de behaalde beker te verdedigen.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives