Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

01/07/2008 door bart delobel
Miek sprint het snelst

Miek haalde ons beste resultaat met een 50e plaats. Jochen kon niet opnieuw stunten zoals 2 jaar geleden. Wouter deed een goede eerste beurt op zijn eerste WK-ervaring.

De kortste afstand hebben onze JWOC'ers al achter de kiezen. De Omega-junioren zijn alleszins nog de beste van het land, want bij de jongens ging Jochen als eerste Belg over de streep, voor Wouter en later de niet Omega-junioren. Bij de meisjes deden enkel Omegameisjes mee, dus daar was de kous binnen eigen driekleur al af. We moeten ons dit maal tevreden stellen zonder top-10-plaats. Jochen werd 67e, Wouter 96e op 173. Jochen zit daarmee nog in het pak van de grote landen (Scandnavi�, Tsjechi�, Zwitserland, Rusland, ...); Wouter zit net aan het einde van deze trein, wat niet slecht is voor een eerste JWOC.<br />Miek bracht het er het beste vanaf, met een 50e plaats. In de splits zien we een snelle start, waarna ze hier en daar wat plaatsjes verliest (wegkeuzes? fouten?) maar alleszins geen groot tijdsverlies, anders haal je geen top-50. Elisabeth Henkes finishte als 77e. De resultaten van de Belgen zijn ooit al slechter geweest. Laten we hopen dat ze het de komende dagen minstens even goed doen, en dat ze zich niet laten afschrikken door de sterke concurrentie. 't Is tenslotte een WERELDkampioenschap!!

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives