Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 25 juli:
HOS-4 in de wijk Torpedo.

Voor de 4e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de Torpedowijk. Benieuwd wat de HOS-kern ons nu weer te bieden heeft.

Zaterdag 27 juli:
Wedstrijd in Gerhagen.

Baanlegger van dienst is Koen B., bosbeheerswerken hebben een groot deel van het bos opgekuist zodat veel onderbegroei√Įng verdwenen is.

Dinsdag 6 augustus:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

03/11/2006 door bart delobel
O-Mega Jeugd-Herberg

Na de meer dan geslaagde eerste editie van onze jeugdherberg gaan we nog dit jaar een vervolg breien aan die toffe Jeugd-Herberg. De laatste twee dagen van de Sylvester-5-daagse gaan we aan mekaar knopen met een subtropisch zwembad en een nieuwe O-Mega Jeugd-Herberg. Zorg dat je erbij bent!

Na 4 dagen lopen in de koude kan je best wat warme wateren en subtropische temperaturen gebruiken. Daarom gaan we na de wedstrijd in Leopoldsburg naar een subtropisch zwembad. Nadien zullen we een beetje de feestdagen vieren met een sportieve en feestelijke maaltijd. Waar dat zal zijn weten we nog niet. Misschien zijn jou mammie en pappie wel bereid om een dagje gastheer te zijn (naar het bijna onevenaarbare voorbeeld van de spitsafbijters, Leen W en Luc L). Laat het ons dan weten!! mail 1 van de jeugdbegeleiders (info in het clubblad)<br />Daags nadien rijden we met een kleine Omega-karavaan naar de Zwarte Bergen. Na uw wedstrijdje laten we je weer los en mag je weer naar de veilige armpjes van de ouders die je zo gemist hebt spurten

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives