Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

11/05/2006 door Walter Van Krunckelsven
Overrompeling van Fort 6

Woensdagavond werd Fort 6 te Wilrijk overrompeld door niet minder dan 170 enthousiaste ori�ntatielopers.<br /><br />Was het de aantrekkingskracht van de Antwerpse metropool, de combinatie van de bergen van het Fort met de stadsomgeving van de universiteit of de kans om eens (zij het dan figuurlijk) in de clinch te gaan met Miek; we zullen nooit weten wat dergelijke massale volksverhuizing op de been bracht.

Het secretariaat moest alle zeilen bijzetten om een 7-tal nieuwe 10-beurtenkaarten alsook een 15-tal nieuwelingen ingeschreven te krijgen en ook onze nieuwste PC-infrastructuur werd op de proef gesteld want er moesten ettelijke kaarten en postenbeschrijvingen bijgedrukt worden maar finaal beperkte alles zich tot een minimale wachttijd.<br /><br />Zoals te verwachten bleken de meeste deelnemers zeer tevreden over de baanlegging met een combinatie van technische en fysieke benen en stukken waar eerst twee (of zelfs drie)maal op de kaart moest gekeken worden om de optimale wegkeuze te maken (zo niet stond men oog in oog met een onoverschrijdbare gracht of vijver). Diegenen die minder tevreden waren moesten meestal in eigen boezem kijken want posten overslaan of verkeerde posten prikken is ook op een lenteloop niet toegelaten.<br /><br />Dat "Megabalise-fraudeurs" soms teruggepakt worden bewees Anton die als laatste post de startpost van de extra scoreloop nam en alzo, na een volledige wedstrijd gelopen te hebben, zijn EMIT clearde vooraleer deze in te leggen bij de wedstrijdcomputer.<br /><br />Miek en papa Dirk proficiat, jullie hebben het fantastisch gedaan en als beloning is jullie naam genoteerd om in 2007 opnieuw een baanlegging te doen.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives